Mouse pad nasıl temizlenmeli?

Sleepy'nin yüzey temizleme bezi var. Hatta 3 büyük süpermarketlerin birisinde 100'lüsü 65 TL'ye satılıyor. Genel olarak bilgisayar ve etrafını bu bezle temizliyorum. Sıra mousepad'e gelince bir kez katlayıp biraz bastırarak siliyorum. Dandik olandan SS QCK Howl Edition mousepad'ime kadar aynı bezi kullandım, aşındırdığını görmedim. İş görür.

Hangi süper market hocam?

Alkol içeren bir ürün veya çamaşır deterjanı gibi maddeler kullanırsan, pad ile üstündeki ince kumaşın arasındaki yapışkan zamanla sökülmeye başlar. Bugüne kadar edindiğim tecrübelere göre en iyi yöntem el sabunu ile köpürtüp, soğuk veya ılık su ile durulamaktır.

Islak mendil ile tozlarını almış olursunuz. Çok kirliyse ıslak mendil işe yaramaz.
Zaten inşaatta falan yaşamıyorsan ne kadar kirlenebilir ki bir mousepad? Üstüne yağlı veya lekesi zor geçen bir şey dökülmediği sürece.

Zaten inşaatta falan yaşamıyorsan ne kadar kirlenebilir ki bir mousepad? Üstüne yağlı veya lekesi zor geçen bir şey dökülmediği sürece.
Tuvalete düştü. Yoksa temizlemeyecektim.

Şaka maka tuvalete nasıl düşürmeyi başardın bu arada?
Babama fırlattım karavana tuvalete denk geldi. Tuvalet dediğim alaturka bu arada.

@Rogue Şaka mı yaptığımı sanıyorsun? Senin de böyle gerici ailen olsaydı görürdüm seni.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…