Mouse pad önerisi

Mert Göktuğ

Çalışkan
1 hafta önce klasse lonteng huoyun aldım ama sanki kontrol odaklı bir mouse pad almam gerekiyormuş gibi hissetirmeye başladı ama tam olarak Speed mi yoksa Control mü almam gerekiyor emin olamıyorum. Nasıl tercih yapmam gerekiyor?
Kontrol olarak aklımda Esptiger Neon V2 var.

Son düzenleyen: Moderatör:
Aslında klassa tam ortası alışması çok zaman almayan güzel bir mouse pad. Size hızlı mı geldi memnun olmadığınız taraf nedir?

Wraith Hybrid yüzeyi var. Tamamen control olduğunu sanmıyorum. Elinizdeki mouse pad ile benzer oranlarda olma ihtimali yüksek.

Veya halen stokları ve kuponu bitmemiş şu ürün var. Bu ürün %80 control %20 speed.

Bence biraz daha alışma süresi tanıyın. Benim de farem hafif ve aynı mousepadi kullanıyorum. Burada DPI ve fare seçeneklerindeki fare hızı ayarınız önemli. Ben 1800 DPI ve şu fare hızını kullanıyorum.

Competition mode da bir tık hakimiyetin sizde olduğunu hissettiren ve pil tüketen ayar. Genel kullanımda bu. FPS oyunlarında sadece 4K Hz çıkarıyorum.

Son düzenleme:

Aynı fareyi kullanıyorum genel olarak uğraşmamak adına hep 4K Hz de kullanıyorum competition modu sadece fareyi ilk aldığımda görmüştüm üstünde durmadım hiç ne kadar hızlı tüketiyor bataryayı?

Testini yapmadım ama etkisi var. Yine de Hz göre daha az tüketiyor. Ben zaten 2-3 günde bir pili tam bitmeden şarja takıyorum. Ya da Gamepad ile oynarken takıyorum, zaten 30-40 dakikada doluyor.

Şu an elimde Longteng Huoyun bulutlu versiyonu var. Bir de geçen kuponda kırmızısında indirim vardı. Yedek olarak ondan aldım. Ayrıca bu bulutluyu da denemek için aldım. Halen açmadım, ama videoda anlatıldığına göre control farelerde pamuklanma gibi bir sorun oluyormuş. Bu yüzden fare üreticileri de tamamen control yapmıyor gibi bir şey diyor. Ne kadar doğrudur bilmiyorum.

Bu mousepadi gördüm ama üstündeki tasarımı beğenmedim.

3000'e kadar çıkmayı planlıyorum içime sinen güzel bir şey bulduğum takdirde.

Bu mousepadi gördüm ama üstündeki tasarımı beğenmedim.

3000'e kadar çıkmayı planlıyorum içime sinen güzel bir şey bulduğum takdirde.
Siyah olanı da var. Ama onda indirim yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…