Mouse pad önerisi

The Man From Earth 85

Üstün
Sosyal Locası
Herkese merhaba, yeni bir mouse pad arayışındayım.

Öncelikle mevcut kullandığım model Bloody MP-60R, Speed-Control karması bir cloth yüzeye sahip ve 35x25 boyutlarında. Katlanmıyor, sert.

Masamdan dolayı 40cm derinlikteki deskpad modeller uymamakta, QCK Prism XL ve Goliathus Extended gibi 30x90 olan modeller olabilir.
Deskpad değil de normal mouse pad olursa da 45x40 gibi bir boyut sorunsuz bir şekilde uyuyor sanırım, 40x40 garanti, daha büyüğü ya da dikeylemesine 40x45 olursa uyum sorunu oluşabilir. Evet masam biraz cins Total derinliği 55cm olduğu için iki de çıkıntısına çarpmasın diye çok kısıtlayıcı bir durum oluşturuyor.

Yüzey olarak da cam ya da hart hurt sürtünme sesi çıkartacak sertlerden istemiyorum, yanlış bilmiyorsam Sphex ve Atlas gibi modeller öyleler.

Ha bir de RGB olursa ek puan, güzel olur Olması şart değil ama tabii ki. Sadece şu garip anime tarzı çizimli mizimli şeylerden olmasın, daha sade bir tasarım olabilir ama.

Bütçe olarak bir sınır koymadım, almışken güzel olsun düşüncesindeyim. Ben QCK Edge XL ve Razer Strider L modellerine baktım, genel olarak fena gelmediler. Dediğim gibi boyut olaylarından dolayı model bulmakta zorlandım. Önerilerinizi bekliyorum.
@Rhodes şöyle seni de davet edeyim konuya.

Son düzenleme:
RGB olarak XRades şu ürünü var. Siyah olanı 80x30 eğer 90x30 ucu ucuna yetiyorsa alınabilir.

Basit hikayeli oyunlar falan oynuyorsanız açıkcası PRO modeli yeterli olacaktır.

Kaan şu mouse padin KlasseGear PRO'dan daha iyi olduğunu söylüyordu. Denemedim ama sözüne güveniyorum.

90x40'ların hepsi beni bozuyor hocam, masaya sığmıyorlar. Sanırım attıklarınızdan sadece 80x30 Xrades boyut olarak iyi.

90x40 olmuyor mu yani sizin masaya?
Yok, masanın arkalığı var, onun ayak çıkıntıları iki yerde sorun yapıyor 90 uzunluktan dolayı.

KlasseGear'ın 70x30 olanları da var. Fiyatı da ona göre düşüyor.

Ek olarak yine XRades gibi RGB'li olanları da var. Ama bana açıkcası Çin'de ürettirilmiş gibi geldi. XRades TR yazsa da yerelde RGB üreten firma olduğunu sanmıyorum. KlasseGear ana firması tekstille uğraşıyor, ama bence RGB işinden çok anladıklarını sanmıyorum. Bunu düşünmeye iten şey de iki ürünün belirttiği RGB modları, genelde Çinli klavye vb. bolca kullanılan efektler.

Bunu belirtme nedenim Çin'de toplu üretilen mouse padler ile kendi ürettikleri düz mouse pad arasında kalite farkı olabilir. Yani sorabilirseniz hem XRades hem de KlasseGear sorun. Üretimi kendileri yapmıyorsa bence RGB mouse pad almayın.

Son düzenleme:

Litepad olabilir belki?
Bunun için ölçmem lazım, ya ucundan olacak ya ucundan sığmayacak.
70 ve 80x30 olanlar güzel olabilir evet, peki bunların yüzeyi nasıl hocam? QCK'ler gibi mi?

Bu da yine 47x42, ölçüm istiyor.
RGB hiç kurtarmaz mı ya TR'de fiyatı düzgün olsa Goliathus Extended çok sarardı da 3'e satıyorlar...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…