8461

Uzman
Arkadaşlar, az önce çok güzel bir rage attım. Elimdeki yaranın kabuğu soyula soyula mahvoldu ve kan hep mouse pade bulaştı. Islak mendille sildim ama hâlâ belli oluyor. Klavye ve mouse aynı durumda. Bu kan lekesini nasıl çıkarabilirim? Özellikle mouse pad üzerinden çıkarmam gerekiyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Mouse pad 90x40 olan giriş seviyesi ürünlerdense(KlasseGear(PRO dahil), Xrades veya Porge) ıslattıktan sonra sıvı sabun ile süngerleyip temizleyebilirsin. Ben çoğu zaman tanzikli su tutup kullandım ve açıkcası pek de sorun yaşamadım. Ama 800-3000 ₺ arası mouse padler ise kumaş temizleme spreyi gibi şeyler öneriyorlar. Bu konuda çok bilgim yok.

Klavye ve mouse kısmına ise düzgün bir ıslak mendil ile çıkartırsın. Kan kuruyunca özellikle köşeleri kalır, biraz baskı uygulaman yeterli olacaktır.

Mouse pad 90x40 olan giriş seviyesi ürünlerdense(klassegear(Pro dahil), xrades veya porge) ıslattıktan sonra sıvı sabun ile süngerleyip temizleyebilirsin. Ben çoğu zaman tanzikli su tutup kullandım ve açıkçası pek de sorun yaşamadım. Ama 800-3000 ₺ arası mouse padler ise kumaş temizleme spreyi gibi şeyler öneriyorlar. Bu konuda çok bilgim yok.

Klavye ve mouse kısmına ise düzgün bir ıslak mendil ile çıkartırsın. Kan kuruyunca özellikle köşeleri kalır, biraz baskı uygulaman yeterli olacaktır.

Hocam mouse pad beyaz. Az da olsa çıkar mı sizce?