Torukojin Kaneki
Başarılı
Spirit of aim hybrid kullanıcısıyım. Yıkadım, bazı kısımları yeterince iyi temizlenmedi ve düzelmedi. Mousepad'i değiştirmeli miyim?
Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam öncesinde yıkadığımda pek etki etmemişti ondan böyle dedim. Şimdi bir daha yıkadım ve ilk günkü gibi ama hızlı kirleniyor. Değişeceğim galiba. 2024 Aralık ayında almıştım.Ürünü ne kadardır kullanıyorsunuz? Nasıl temizlediniz?
Düzenli bakımlarını yapın.Hocam öncesinde yıkadığımda pek etki etmemişti ondan böyle dedim. Şimdi bir daha yıkadım ve ilk günkü gibi ama hızlı kirleniyor. Değişeceğim galiba. 2024 Aralık ayında almıştım.
Her ay veya 2 haftada bir yıkamak fazla mı sizce?
İlk yıkadığımda da kullanmıştım toz deterjan. Bir daha kullandım şimdi daha da iyi oldu. 2 haftada veya ayda 1 yıkamak fazla mı?Hocam nasıl yıkadığınıza da bağlı, ben duş kabininde duvara yapıştırarak tazyikli su ile sabun ve fırçayla yıkıyorum çok iyi temizleniyor. Bence biraz sert davranarak ve kimyasal kullanarak da yıkmayı deneyebilirsiniz.
Bence 2 hafta biraz fazla olur yıpranabilir ama 1 aydan bir şey olmaz, benim taktiğim tırnakla kazıyınca iz kalıyorsa kirlenmiştir ve artık yıkama zamanı.İlk yıkadığımda da kullanmıştım toz deterjan. Bir daha kullandım şimdi daha da iyi oldu. 2 haftada veya ayda 1 yıkamak fazla mı?
Bence 2 hafta biraz fazla olur yıpranabilir ama 1 aydan bir şey olmaz, benim taktiğim tırnakla kazıyınca iz kalıyorsa kirlenmiştir ve artık yıkama zamanı.siz de deneyebilirsiniz.