Torukojin Kaneki

Başarılı
Yer
Manisa
Spirit of aim hybrid kullanıcısıyım. Yıkadım, bazı kısımları yeterince iyi temizlenmedi ve düzelmedi. Mousepad'i değiştirmeli miyim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam nasıl yıkadığınıza da bağlı, ben duş kabininde duvara yapıştırarak tazyikli su ile sabun ve fırçayla yıkıyorum çok iyi temizleniyor. Bence biraz sert davranarak ve kimyasal kullanarak da yıkmayı deneyebilirsiniz.

Hocam nasıl yıkadığınıza da bağlı, ben duş kabininde duvara yapıştırarak tazyikli su ile sabun ve fırçayla yıkıyorum çok iyi temizleniyor. Bence biraz sert davranarak ve kimyasal kullanarak da yıkmayı deneyebilirsiniz.
İlk yıkadığımda da kullanmıştım toz deterjan. Bir daha kullandım şimdi daha da iyi oldu. 2 haftada veya ayda 1 yıkamak fazla mı?

İlk yıkadığımda da kullanmıştım toz deterjan. Bir daha kullandım şimdi daha da iyi oldu. 2 haftada veya ayda 1 yıkamak fazla mı?
Bence 2 hafta biraz fazla olur yıpranabilir ama 1 aydan bir şey olmaz, benim taktiğim tırnakla kazıyınca iz kalıyorsa kirlenmiştir ve artık yıkama zamanı. 😀 Siz de deneyebilirsiniz.