F fortunee 71 Üstün Katılım 14 Mayıs 2025 Mesajlar 1.950 Çözümler 5 Beğeniler 1.213 Dün 16:34 #11 LoxeR dedi: Üsttekilerin fiyatı bütçemi aşıyor, klavye de değiştireceğim; yoksa alırdım. Hybrid Aim Pro alacak gibiyim. Genişletmek için tıkla... Wraith Ace Series'de olabilir. Son düzenleyen: Moderatör: Dün 16:41
LoxeR dedi: Üsttekilerin fiyatı bütçemi aşıyor, klavye de değiştireceğim; yoksa alırdım. Hybrid Aim Pro alacak gibiyim. Genişletmek için tıkla... Wraith Ace Series'de olabilir.
KS KS LoxeR 5 Başarılı Katılım 24 Aralık 2023 Mesajlar 143 Çözümler 3 Beğeniler 65 Dün 16:37 #12 fortunee dedi: Wraith Ace Series'de olabilir. Genişletmek için tıkla... Hybrid hangisi aralarından bir sürü seçenek var? Bütçeye uydurabilirsem ace alayım, poronlu falan iyi diyorlardı.
fortunee dedi: Wraith Ace Series'de olabilir. Genişletmek için tıkla... Hybrid hangisi aralarından bir sürü seçenek var? Bütçeye uydurabilirsem ace alayım, poronlu falan iyi diyorlardı.
F fortunee 71 Üstün Katılım 14 Mayıs 2025 Mesajlar 1.950 Çözümler 5 Beğeniler 1.213 Dün 16:39 #13 LoxeR dedi: Hybrid hangisi aralarından bir sürü seçenek var? Bütçeye uydurabilirsem ace alayım, poronlu falan iyi diyorlardı. Genişletmek için tıkla...
LoxeR dedi: Hybrid hangisi aralarından bir sürü seçenek var? Bütçeye uydurabilirsem ace alayım, poronlu falan iyi diyorlardı. Genişletmek için tıkla...
SF26 71 Üstün Katılım 23 Aralık 2023 Mesajlar 8.452 Çözümler 19 Beğeniler 8.548 Dün 18:13 #14 LoxeR dedi: Üsttekilerin fiyatı bütçemi aşıyor, klavye de değiştireceğim; yoksa alırdım. Hybrid Aim Pro alacak gibiyim. Genişletmek için tıkla... SoA Pro yerine çok az daha çık Ace Series Poron modellerine bak. Storm senin için uygun gibi. Bütçe 2.5 civarıysa Ravenfall'ı al, L.E. olduğu için stok yenilenmeyecek. Kaçırma derim.
LoxeR dedi: Üsttekilerin fiyatı bütçemi aşıyor, klavye de değiştireceğim; yoksa alırdım. Hybrid Aim Pro alacak gibiyim. Genişletmek için tıkla... SoA Pro yerine çok az daha çık Ace Series Poron modellerine bak. Storm senin için uygun gibi. Bütçe 2.5 civarıysa Ravenfall'ı al, L.E. olduğu için stok yenilenmeyecek. Kaçırma derim.