cucusmaymun
Çalışkan
Wraith Spirit of Aim mouse pad speed yüzey için olabilecek en hızlı skatez önerisi.
Son düzenleyen: Moderatör:
Stoğunu takip edebilirsiniz.Wraith Spirit of Aim mouse pad speed yüzey için olabilecek en hızlı skatez önerisi.
Wraith Spirit of Aim mouse pad speed yüzey için olabilecek en hızlı skatez önerisi.
Konu sahibi için stoklar dahilinde bu daha iyi olur.![]()
X-Raypad Obsidian Mouse Skates
Not: ATK X1 Series modeli 4 ayak olarak gelmekte olup eski üretim X1 ile uyumludur. Güncel satılan X1 serisi ürünler yeni tür skatez ile gelmekte olup bu ürün ile uyumlu değildir. Mouse Skates Ürünlerinde İade Politikası: Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili bilgi almak için iade...wraithesports.com
Speed yüzeyde Obsidian kullanıyorum ve beni yavaşlatıyor, konu sahibine çok uygun değil.![]()
X-Raypad Obsidian Mouse Skates
Not: ATK X1 Series modeli 4 ayak olarak gelmekte olup eski üretim X1 ile uyumludur. Güncel satılan X1 serisi ürünler yeni tür skatez ile gelmekte olup bu ürün ile uyumlu değildir. Mouse Skates Ürünlerinde İade Politikası: Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili bilgi almak için iade...wraithesports.com
Stoğunu takip edebilirsiniz.
Alternatif olarak öneri yapayım dedim, onun da stoğu bitmiş.![]()
Konu sahibi için stoklar dahilinde bu daha iyi olur.
![]()
X-Raypad Jade - Universal Dot Skates
Malzeme: 0.8 mm, sert PTFE Paket içeriği: 40 adet dot skatez 2 adet alkollü mendil 2 adet yapışkan çıkarıcı mendilwraithesports.com
Wraith spirit of aim mouse pad Speed yüzey için olabilecek en hızlı skatez önerisi.