Mouse takılı ASUS A21 ön USB portlarının ikisi birden kullanılınca fare imleci kasıyor

ddennizcann

Uzman
Merhaba arkadaşlar ASUS A21 model bir bilgisayar kasam var ön tarafında 2 tane USB 3.0 portu var kablosuz faremin alıcısını anakartın arka USB portlarına takınca fare imleci arada takıldığı için ön taraftaki USB portuna takıyorum ama diğer USB portuna bir flash bellek takıp dosya atarken fare imlecim kasıyor dosya kopyalamayı duraklatana kadar kasma geçmiyor flash belleği anakartın USB portlarına takıp kullanınca böyle bir sorun olmuyor ne yapmalıyım?

Son düzenleyen: Moderatör:
Fare parazitleniyor olabilir mi? Alıcıyı 3.0, USB belleği de 2.0 portuna takıp deneyin bir de.

Öndeki USB girişleri ne kadar ayrı olsa da aynı hattı paylaştıklarından dosya transfer ederken tüm bant genişliğini işgal etmeniz fareyi de etkileyebilir. Fareyi arka portlarda takılı kullanmanız daha mantıklı olacaktır, sorun devam ediyorsa farenin pili bitiyor ya da aradaki 2.4Ghz bağlantısı etraftaki diğer 2.4Ghz ağlarından etkileniyor demektir. Farenin pilini değiştirmeyi ve ya USB alıcıyı fareye olabildiğince yakın bir yere konumlandırmayı deneyin. Ben de kopma sorunları yaşadığımdan alıcıyı USB uzatma kablosu ile masama, monitörümün hemen altına koydum

Bende USB bant genişliğini işgal ediyodur diye düşündüm. Sizin yaptığınız en mantıklısı sizin gibi masaya kablo uzatmak teşekkür ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…