CIOKEZ 1

Başarılı
Şimdi şöyle ki, ben yaklaşık 3 adet mouse satın aldım. Mouseler Razer Cobra, Razer DeathAdder V2, MSI GM-41. Bu mouselerin 3'ü de kabloluydu çünkü anakartımda Bluetooth desteği yoktu. Sonrasında 3'ü bozulunca ucuz yoldan 1 tane Logitech G102 aldım. Diğerlerine o kadar para vermeme rağmen bu mouse bozulmadı. Tahminimce kablo veya lehim kısmından bozuldu. Üçü de bir zaman kullanımdan sonra USB sesi gelip gidiyor ve geliyordu.

Şimdi ise bu fareyi kullanıyorum ama artık kablo olması bana sanki rahatsızlık veriyor. CS oynuyorum, takılıyor, bükülüyor, Mouse'nin altına giriyor vs. Ama anakartımda Bluetooth desteği yok.

Şimdi şöyle, bu durumda Bluetooth cihazı alıp sonra mouse alıp cihaza bağlamak mı daha iyi sonuç verir, yoksa dangle üzerinden bağlanan mouseler yeterli oluyor mu? Kablo olmadığından hangisinde gecikme olur, kestiremiyorum.

Eğer ki dangle ile çalışan mouselerde gecikme veya Bluetooth cihazıyla bağlarsam gecikme olacaksa, bana mouselerimi tamir ettirebileceğim bir yer önerir misiniz? Ankara içi olursa çok iyi olur. Veya iyi fiyattan kaliteli, gecikme yapmayacak bir mouse varsa önerir misiniz?