52840 ile aradaki farkı hissetmek mümkün değil ki? İki mouse de SRAM'ın %30'unu falan kullanıyor anca.
Gecenin 2'sinde gruplaşıp linç etmeye gerek yok, adamakıllı münakaşa edersek yanlışları düzeltebiliriz. Konuyu tam okusaydınız alt kısımda 'hata yapmış olabilirim, uyarırsanız düzeltirim' dedim, fakat amaç farklı olduğu için görmemişsiniz.
Linç ettiğimi düşünmüyorum, V3 Pro gibi mouselerin Leviathan V4'e kıyasla daha iyi olması biraz saçma olmuş, üstüne arkadaşın dediği gibi olması saçma.
Tabii ki evet. Viper V3 Pro şu anda inanılmaz pahalı bir ürün. Scroll sorunu ortada, Razer bile dav4 Pro'nun tanıtımında sonunda çözdük diye anlattılar. Çözüm neydi? Optic encoder kullanımı. 3700 liralık leviathan kullanıyor zaten … teknik olarak arada fark yok hatta leviathan yeni nordic mcu kullandığından bir adım önde. Üstüne shape olarak da inanılmaz benziyorlar zaten.
Almış olana neden aldın demem ama çok daha iyi seçenekler var. GPX2 için de aynısı geçerli.
Scroll sorunu yok, sorunlu olanlar Raesha kullanıyor genelde. V3 Pro'da TTC var. Malzeme kalitesi olarakta çok daha iyi bir ürün. MCU harici bir artısı yok.
Scroll sorunu yok, sorunlu olanlar raesha kullanıyor genelde. V3 Pro'da ttc var. Malzeme kalitesi olarak da çok daha iyi bir ürün. Mcu harici bir artısı yok.
Ttc kullanımında sadece takılma sorununu çözdüler. Geri kalan scroll sorunları devam ediyor. Ttc kullanmaları mı daha iyi yoksa optic encoder kullanamaları mı? İki ürünü de uzun saatler kullandım, leviathan malzeme kalitesi olarak daha iyi bir ürün. MCU harici bir artısı ? encoder, malzeme kalitesi ve neredeyse yarı fiyat olması dışında evet yok.
Beğenmedim atıp, sizin tabirinizle “grup” oluşturmak yerine @michaelscofield ‘ın dediği gibi tartışmak daha mantıklı. Razer ürünlerinde scroll sorunu yok mu anlayamadım ?
Dediğim gibi drift problemini çözdüler, genel scroll kalitesi hala ortada. Reddit’de sayfalarca yazı var. Ben de iki ürünü de kullandım. Sağlam bir fark yok, Leviathan bir adım daha önde hatta.