ahmetkader

Çalışkan
1 hafta önce Moza R3 satın aldım. Geldiğinde ise direksiyon simidinin R5 gibi deri değil de yumuşak plastik olduğunu gördüm. Şahsen beni üzdü ve deri kadar zevk vermediğini 1 hafta içinde anladım. Oto direksiyonu kaplayan bir işletmede kaplatmayı düşündüm ama yaptırmadan önce bir forumda sormak istedim. Sizce mantıklı mı?

1 hafta önce Moza R3 satın aldım. Geldiğinde ise direksiyon simidinin R5 gibi deri değil de yumuşak plastik olduğunu gördüm. Şahsen beni üzdü ve deri kadar zevk vermediğini 1 hafta içinde anladım. Oto direksiyonu kaplayan bir işletmede kaplatmayı düşündüm ama yaptırmadan önce bir forumda sormak istedim. Sizce mantıklı mı?
Iade edin daha 1 hafta olmus. Moza R3 alinmamasi gereken bir urun.

Iade edin daha 1 hafta olmus. Moza R3 alinmamasi gereken bir urun.
R5 ile arasında fiyat olarak çok , özellik olarak az fark var. Ben o farkı vermek yerine vites ve debriyaj pedalı alırım. İade edip peşin fiyatına 6 taksit ile alabileceğim direksiyon seti yok gibi bir şey, ben sadece bu işlemi yaptırırsam sağlıklı olur mu veya bir sorun çıkarır mı diye sordum da galiba bir dükkana gidip sormam gerekiyor.

Orijinal ürünü kaplatmayın; onun yerine başka bir direksiyon alıp işlemi onun üzerinde yapın.
Baktım da satilmiyor ya yoksa direkt R5 in wheelini alıp takicaktim.

R5 ile arasında fiyat olarak çok , özellik olarak az fark var. Ben o farkı vermek yerine vites ve debriyaj pedalı alırım. İade edip peşin fiyatına 6 taksit ile alabileceğim direksiyon seti yok gibi bir şey, ben sadece bu işlemi yaptırırsam sağlıklı olur mu veya bir sorun çıkarır mı diye sordum da galiba bir dükkana gidip sormam gerekiyor.

Baktım da satilmiyor ya yoksa direkt R5 in wheelini alıp takicaktim.
PXN VD4 diye bir modelden haberiniz var mı? Peşin fiyatı R3'ten daha uygun üstüne daha güçlü ve deri direksiyon simidi var.

Pesin fiyatına 6 taksit ile aldım ben.Gaming.Gen.TR'de hiç taksit yapamıyorum.
Sitelerindeki fiyatlar peşin fiyatları olduğu için uygun. E-ticaret sitelerinde vade farkı giydirilmiş peşin fiyatına ilan giriyorlar. Hayırlı olsun şimdiden. Yeşil forumda PXN DD setleri rehberimi bulabilirsiniz.