Açıkçası son zamanlarda kafama çok takıldı: Moza TSW mi alsam Logitech G29 mu? Tır oyunlarını daha fazla oynayacağıma eminim ama normal olarak BeamNG de oynuyorum, kafam bundan dolayı biraz karışık.
Açıkçası son zamanlarda kafama çok takıldı: Moza TSW mi alsam Logitech G29 mu? Tır oyunlarını daha fazla oynayacağıma eminim ama normal olarak BeamNG de oynuyorum, kafam bundan dolayı biraz karışık.
Birde bu tür konularda bütçeyi de vermeyi unutan çok nedense, şimdi arkadaş konuyu gece 5'te göndermiş ve bir daha ne zaman döner orası muamma. Kolay gelsin şimdiden
Bir de bu tür konularda bütçeyi de vermeyi unutan çok nedense, şimdi arkadaş konuyu gece 5'te göndermiş ve bir daha ne zaman döner orası muamma. Kolay gelsin şimdiden
Açıkçası son zamanlarda kafama çok takıldı: Moza tsw mi alsam Logitech G29 mu? Tır oyunlarını daha fazla oynayacağıma eminim ama normal olarak BeamNG de oynuyorum, kafam bundan dolayı biraz karışık.
Ücret karşılaştırması yapmadım zaten konuda belirttiğim gibi tır oyunlarını daha fazla oynayacağım ama BeamNG de oynuyorum. Moza TSW alsam BeamNG gibi oyunlar için fazla mı büyük olur diye kafama takılmıştı.
Ücret karşılaştırması yapmadım zaten konuda belirttiğim gibi tır oyunlarını daha fazla oynayacağım ama BeamNG de oynuyorum. Moza TSW alsam BeamNG gibi oyunlar için fazla mı büyük olur diye kafama takılmıştı.