Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Detaylar
Kim cevapladı?
Çözüm
Adguard mobil uygulamasina girip Uygulama Yonetimi kısmına tıklayıp arama çubuğuna Firefox yazdin mi? Oradan Trafigi Adguard Üzerinden Yonlendir seçeneği var onu kapatman lazim.Trafiği Adguard üzerinden yönlendir kısmını da bulamıyorum telefonun VPN ayarların olabilir mi?
Adguard mobil uygulamasindan mi bahsediyorsun? Evet sıkıntı var. Uygulama, Uygulama yönetimi, arama kısmına Firefox yaz ve Trafiği adguard üzerinden yönlendir kısmını kapat düzelecek. Bu arada Firefox nightly de böyle bir sorun yok.
AdGuard mobil uygulamasindan mi bahsediyorsun? Evet sıkıntı var. Uygulama, uygulama yönetimi, arama kısmına Firefox yaz ve trafiği AdGuard üzerinden yönlendir kısmını kapat düzelecek. Bu arada Firefox Nightly de böyle bir sorun yok.
Nightlyde alt çubuğu devre dışı bırakabiliyor muyuz?
@16593, şimdi denedim nightly de böyle.
Sana yazmak için adguard uygulamasını acana kadar çalışıyordu şimdi bende de çalışmıyor.
Trafiği Adguard üzerinden yönlendir kısmını da bulamıyorum telefonun VPN ayarların olabilir mi?Sana yazmak için adguard uygulamasını acana kadar çalışıyordu şimdi bende de çalışmıyor.Bildiğim kadarıyla devre dışı bırakamıyorsun.
Adguard mobil uygulamasina girip Uygulama Yonetimi kısmına tıklayıp arama çubuğuna Firefox yazdin mi? Oradan Trafigi Adguard Üzerinden Yonlendir seçeneği var onu kapatman lazim.Trafiği Adguard üzerinden yönlendir kısmını da bulamıyorum telefonun VPN ayarların olabilir mi?
Dosya Ekleri
Yeni konular
-
Sisteme GTX 1660 Super takınca ekran donma ve BIOS'a atma sorunu
- Murathan_2311
-
-
-
-
-
-