Makaleler
3
Yer
Ordu
1769086249421.webp

Mozilla üzerinde bir değişim olmamasına karşın artık Adguard eklentisi bile açıkken video oynatmıyor. Kapatınca hemen reklam basıyor. Çok uzun zamandır sorun yaşamıyordum. Sizce Adguard bu konuda önlem alır mı? Premium almayı kesinlikle düşünmüyorum lütfen önermeyiniz.

Bazen güncelleme gelir gelmez kurmuyor, gecikmeli kuruluyor. Ondan dedim.
Yok hocam baktığımda zaten günceldi ancak elle güncelledim yine aynı.
AdGuard değil de uBlock Origin kullanmayı dener misiniz?
Adguard yerine uBlock Origin deneyin.
Demin deneme amaçlı uBlock kurdum ve çalıştı ama anlamadım niçin böyle oldu durduk yere? Acaba YouTube hani bir şekilde Adguard'ı delme yolunu buldu da mı böyle yaptı anlamadım. YouTube'un mentalitesini asla çözemeyeceğim.

@EkmekArasiSSD, YouTube zaten uzun bir süredir reklam engelleyicilerle uğraşıyor. Arada sırada böyle şeyler yaşanabiliyor, reklam engelleyici geliştiricileri durumu fark edip güncellediğinde de sorun çözülüyor.
Umarım çabuk güncellerler. Adguard'ı severek kullanıyordum çünkü. YouTube bildiğin savaş veriyor. İnadım inat değil mi kullanmayacağım. Hatta dilerlerse sadece para verenlerin kullanacağı bir platform yapsınlar yine de bir yolunu buluruz. :D

Umarım çabuk güncellerler. Adguard'ı severek kullanıyordum çünkü. YouTube bildiğin savaş veriyor. İnadım inat değil mi kullanmayacağım. Hatta dilerlerse sadece para verenlerin kullanacağı bir platform yapsınlar yine de bir yolunu buluruz. :D
Aslında ben doğru yapılandırmayla uBlock Origin'i daha iyi buluyorum ama AdGuard da hiç fena değil tabii ki.

Bir yandan YouTube'un yaptığı da mantıksız değil. Yani politikaları net bir şekilde belli. Ya platforma para verirsin ya da para vermezsen reklam izleyerek onlara para kazandırırsın. Tabii reklam engelleyici kullanmak kesinlikle etik dışı bir şey değil zira reklamlar sadece sinir bozucu olmaktan ziyade gizlilik&güvenlik açısından da büyük bir tehdit.