Makaleler
2
Şu anda güncel olarak Firefox kullanıyorum ve gayet memnunum. Gerek kişiselleştirme imkânı, gerek arayüzü, gerek eklenti bolluğu, Chromium tabanlı olmaması gibi birçok özelliğiyle seviyorum.

Ama şu aralar Brave’i görüyorum ve çok övülüyor. Karşılaştırmalarını izliyorum; Brave fark atıyor. Bayağı heveslendim Brave’e ama yine de sormak istedim.

Şahsen kişiselleştirmeye bayılan biriyim ve eklenti bolluğunu da severim. Sizce Firefox ile devam mı etmeliyim, yoksa Brave mi kullanmalıyım?

Bende Firefox kullanıyorum. Eklenti konusunda biraz sıkıntı yaşasam bile güzel tarayıcı. Ayarları, kişiselleştirmeleri, arayüzü vs. Hoşuma giden bir tarayıcı.

Brave hiç denemedim ama bir gün denemeyi düşünüyorum.

Bende Firefox kullanıyorum. Eklenti konusunda biraz sıkıntı yaşasam bile güzel tarayıcı. Ayarları, kişiselleştirmeleri, arayüzü vs. Hoşuma giden bir tarayıcı.

Brave hiç denemedim ama bir gün denemeyi düşünüyorum.
Her yerde Brave mükemmel deniyor. Bende deneyeceğim bir gün.

Şu anda güncel olarak Firefox kullanıyorum ve gayet memnunum. Gerek kişiselleştirme imkânı, gerek arayüzü, gerek eklenti bolluğu, Chromium tabanlı olmaması gibi birçok özelliğiyle seviyorum.

Ama şu aralar Brave'i görüyorum ve çok övülüyor. Karşılaştırmalarını izliyorum; Brave fark atıyor. Bayağı heveslendim Brave'e ama yine de sormak istedim.

Şahsen kişiselleştirmeye bayılan biriyim ve eklenti bolluğunu da severim. Sizce Firefox ile devam mı etmeliyim, yoksa Brave mi kullanmalıyım?

Konuya Firefox kullananlar gelmiş hep herhâlde ama ikisi de iyidir, hangisi size uyarsa. Bana Firefox daha iyi geliyor, çocukluğumdan beri var.

Son düzenleyen: Moderatör:
Mozilla'dan Brave'e geçtim, çok memnunum. Youtube reklam olayına da iyi engel getiriyor. Şu Youtube izlemelerimi sadece Brave'den giriyorum. Şimdilik amacım sadece Youtube. Son zamandaki hataları sıfıra indiren tarayıcı. Dene bir ne kaybedeceksin.

Brave'de güzel adımlar atan bir tarayıcı, ara sıra tekrar ona geçmeyi düşünüyorum ama Firefox'un container özelliğini çok aktif kullanıyorum, Brave'in gelecekte ekleyeceği özellikler arasında da var mış bu container tabler ancak şuanlık olmadığı için geçmiyorum. Manifest v2 eklenti desteğini de sürdüreceklerini, en azından uBlock Origin için sürdüreceklerini söylediler ama bunu zaman gösterecek. Brave'in reklam engelleyicisi de eşit oranda güzel ama uBlock'ta yapabildiğimiz ayarların daha fazla olması bir başkaydı. Bu da yine Firefox'u bırakmamak için sebeplerden birisi diyebilirim. Dikey sekme özelliği getirmeleri de iyi oldu, ancak aynı zamanda Google tarafından fonlandığı için bilerek ve istenerek geri planda bırakılan bir tarayıcı kendisi, Mozilla aldığı o fonları Firefox'u geliştirmek yerine hep ıvır zıvır işlere harcadı. O da Chrome'a tekel denmesin diye yapılan bir şeydi.