Safari varken ancak ikinci tarayıcı olarak kullanmaya başladım. Geliştirilmesi gereken çok fazla yeri var. Edge gibi tarayıcılar da GPT gibi özelliklerle iyice farkı açmaya başlayınca elinde geriye sadece eklenti desteği ve gizlilik kaldı.

Hocam about:configden ziyade CSS dosyaları ile değiştirilmiyor muydu? Bende merak ettim nasıl ayarlandığını.
Bu ayar diye biliyorum hocam. Değilmiş.
1706869999072.webp

Resmi ince moda almak içinse
1706870036981.webp

Elle küçültmek için layout.css.devPixelsPerPx. 0 dan sonsuza kadar değer atayabilirsiniz.
1706870186349.webp

Bende Chrome, Firefox, Edge, Opera GX kullanıyorum Chrome'u main olarak kullanıyorum aralarında en kötüsü Opera GX bence Chrome'u alıştığım için kullanıyorum yoksa Firefox kullanırdım şu anda Firefox'u 2.tarayıcı olarak kullanıyorum.

Bende Chrome, Firefox, Edge, Opera GX kullanıyorum Chrome'u main olarak kullanıyorum aralarında en kötüsü Opera GX bence Chrome'u alıştığım için kullanıyorum yoksa Firefox kullanırdım şu anda Firefox'u 2.tarayıcı olarak kullanıyorum.
Opera Chromium altyapısına geçtikten sonra ölmüştür. Ben eski Opera'cıyım. Tutkuyla kullanırdım. Satıldıktan sonra zaten tabutuna son çivi çakıldı benim için.