Olur ama kulaklığın ve telefondaki DAC'ın da iyi olması lazım. Dosyaların gerçekten kaliteli müzik sample'ları taşıdıgını da varsaymak lazım. Bluetooth'da kesinlikle farkı anlayamazsın.

Telefonda anlayamayacağımın farkındayım kulaklığım eski kalıyor ve Bluetooth. Bilgisayarda fark olur mu diye düşünüyordum hissedilmez derecede olduğunu anladım.

Bir pesimistin göz yaşlarını FLAC olarak indirmeyi denedimde hepsi 320 Kbps olacak şekilde inmiş. Arasında çok bir kalite farkı var mıdır?

Ben CD içindeki WAV ile YouTube'daki sürüm arasında arasında biraz fark hissetmiştim. Ama yüksek kalite ekipman yoksa pek bir fark hissetmezsin FLAC ve MP3 arasında. Özellikle MP3 sürümü berbat bir şekilde sıkıştırılmamış bir şekilde geliyorsa.

Bir pesimistin göz yaşlarını FLAC olarak indirmeyi denedimde hepsi 320 Kbps olacak şekilde inmiş. Arasında çok bir kalite farkı var mıdır?

MP3 kalitesi çok düşük DAC iyiyse ve Bluetooth kulaklık değilse fark çok anlaşılır.

WAV uzantısı dışında diğer uzantılarda frekansın bir fark yaratacağını sanmıyorum. Olsa bile anlayamazsınız.

FLAC ve WAV birebir aynı sadece FLAC'de dosya boyutu daha düşük.