or3m.d 5 Yetkin Katılım 20 Ocak 2024 Mesajlar 501 Çözümler 6 Beğeniler 367 Bugün 11:21 #1 Arkadaşlar, AMD kart kullanıyorum ve arada sırada masaüstünde vs Micro stutter yaşıyorum. Bu yüzden de MPO kapatmak istiyorum. MPO kapatmak herhangi bir performans eksisi yaratır mı? Ve MPO'yu kapatmanın en sağlıklı yolu nedir? MPO nasıl kapatılır?
Arkadaşlar, AMD kart kullanıyorum ve arada sırada masaüstünde vs Micro stutter yaşıyorum. Bu yüzden de MPO kapatmak istiyorum. MPO kapatmak herhangi bir performans eksisi yaratır mı? Ve MPO'yu kapatmanın en sağlıklı yolu nedir? MPO nasıl kapatılır?
Çözüm Caner Uncu Bugün 11:33 Pek bir etkisi yok, kapatabilirsin. Bu araç ile kapatabilirsin, MPO FIX işaretle, sistem yeniden başlayınca kapanıyor: MPO GPU FIX 3 Eylül 2026 MPO (Multi-Plane Overlay) açıp kapatmaya yarayan bir araç.
Pek bir etkisi yok, kapatabilirsin. Bu araç ile kapatabilirsin, MPO FIX işaretle, sistem yeniden başlayınca kapanıyor: MPO GPU FIX 3 Eylül 2026 MPO (Multi-Plane Overlay) açıp kapatmaya yarayan bir araç.
Caner Uncu 115 Moderasyon Üyesi Kıdemli Moderatör Kritik Müdahale Uzmanı Rapor Bitirici İlk 1.000! Katılım 17 Aralık 2023 Mesajlar 10.312 Makaleler 14 Çözümler 188 Beğeniler 19.332 Bugün 11:33 #2 Pek bir etkisi yok, kapatabilirsin. Bu araç ile kapatabilirsin, MPO FIX işaretle, sistem yeniden başlayınca kapanıyor: MPO GPU FIX 3 Eylül 2026 MPO (Multi-Plane Overlay) açıp kapatmaya yarayan bir araç. Artı 0 Eksi Çözüm
Pek bir etkisi yok, kapatabilirsin. Bu araç ile kapatabilirsin, MPO FIX işaretle, sistem yeniden başlayınca kapanıyor: MPO GPU FIX 3 Eylül 2026 MPO (Multi-Plane Overlay) açıp kapatmaya yarayan bir araç.
KS KS or3m.d 5 Yetkin Katılım 20 Ocak 2024 Mesajlar 501 Çözümler 6 Beğeniler 367 Bugün 11:33 #3 Caner Uncu dedi: Pek bir etkisi yok, kapatabilirsin. Bu araç ile kapatabilirsin, MPO fıx işaretle, sistem yeniden başlayınca kapanıyor: MPO GPU FIX 3 Eylül 2026 MPO (Multi-Plane Overlay) açıp kapatmaya yarayan bir araç. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim hocam. Artı 0 Eksi
Caner Uncu dedi: Pek bir etkisi yok, kapatabilirsin. Bu araç ile kapatabilirsin, MPO fıx işaretle, sistem yeniden başlayınca kapanıyor: MPO GPU FIX 3 Eylül 2026 MPO (Multi-Plane Overlay) açıp kapatmaya yarayan bir araç. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim hocam.