Bana internet hakkında çok şey öğreten ve transhümanizm fikrini aşılayan, değeri bilinmemiş, Türkiye'de ilk 4chan videosu yapan, Backrooms'u bile Türkiye'ye getiren, SCP vakfında çalışmış, sonra kendi rsc adlı bir kurgusunu kurup rpc otoritesinin radarına girmiş, nitelikli ruh hastası vtuber olan sevdiğim bir içerik üreticisidir MR. Vortex. Peki siz ne düşünüyorsunuz? https://www.youtube.com/@MrVortex
İnternet kültürü olan bir kanal, SCP vakfında çalışmış nasıl oluyor bu arada? bir de Backrooms'u nasıl bu arkadaş Türkiye'ye getirdi? Bilmediğimden soruyorum.
Şu an bir videosunu izlemeye çalışıyorum da diksiyon kulaklarımı tırmaladı yemin ederim. Böyle sanki yataktan kalkmış da zorla video çektiriyorlarmış gibi konuşuyor, kelimeleri yutuyor, düşük cümleler kuruyor. Telaffuzlar berbat...
Şu an bir videosunu izlemeye çalışıyorum da diksiyon kulaklarımı tırmaladı yemin ederim. Böyle sanki yataktan kalkmış da zorla video çektiriyorlarmış gibi konuşuyor, kelimeleri yutuyor, düşük cümleler kuruyor. Telaffuzlar berbat...
İnternet kültürü olan bir kanal, SCP vakfında çalışmış nasıl oluyor bu arada? bir de Backrooms'u nasıl bu arkadaş Türkiye'ye getirdi? Bilmediğimden soruyorum.
Düşünsene reklam postu atmak için Techolay hesabı oluşturuyorsun. Sanırım yaşamak için başka amacım kalmazdı ve kendimi en yakın camdan aşağıya atardım.