MrBaxren

Uzman
Bana internet hakkında çok şey öğreten ve transhümanizm fikrini aşılayan, değeri bilinmemiş, Türkiye'de ilk 4chan videosu yapan, Backrooms'u bile Türkiye'ye getiren, SCP vakfında çalışmış, sonra kendi rsc adlı bir kurgusunu kurup rpc otoritesinin radarına girmiş, nitelikli ruh hastası vtuber olan sevdiğim bir içerik üreticisidir MR. Vortex. Peki siz ne düşünüyorsunuz?
https://www.youtube.com/@MrVortex

Son düzenleyen: Moderatör:
İnternet kültürü olan bir kanal, SCP vakfında çalışmış nasıl oluyor bu arada? :rofl: bir de Backrooms'u nasıl bu arkadaş Türkiye'ye getirdi? Bilmediğimden soruyorum.

Şu an bir videosunu izlemeye çalışıyorum da diksiyon kulaklarımı tırmaladı yemin ederim. Böyle sanki yataktan kalkmış da zorla video çektiriyorlarmış gibi konuşuyor, kelimeleri yutuyor, düşük cümleler kuruyor. Telaffuzlar berbat...

Mesela alın bu kesit:

Neee diyosuuun abicim?

Şu an bir videosunu izlemeye çalışıyorum da diksiyon kulaklarımı tırmaladı yemin ederim. Böyle sanki yataktan kalkmış da zorla video çektiriyorlarmış gibi konuşuyor, kelimeleri yutuyor, düşük cümleler kuruyor. Telaffuzlar berbat...

Mesela alın bu kesit:

Neee diyosuuun abicim?

Aksan yapacağım diye elini yüzüne bulaştırmış garibim...

Season 4 No GIF by The Office

İnternet kültürü olan bir kanal, SCP vakfında çalışmış nasıl oluyor bu arada? :rofl: bir de Backrooms'u nasıl bu arkadaş Türkiye'ye getirdi? Bilmediğimden soruyorum.

SCP vakfında yazarlık ve modluk yapmış TR şubesinde.

Mesela alın bu kesit:

Neee diyosuuun abicim?

Emin olun ki adamın konuşması mucize diksiyonu berbat kendisi söylüyor zaten.

Güzel olay çıkarmaca.

Bana çok itici gelen bir kanal. Düşüncem bu.

Sebebi ne?

Son düzenleyen: Moderatör:
Düşünsene reklam postu atmak için Techolay hesabı oluşturuyorsun. Sanırım yaşamak için başka amacım kalmazdı ve kendimi en yakın camdan aşağıya atardım.