Monaco bile bile süre yediler. Hemen biri hiçbir şey yokken yere atıyorlar.
Okan buruk Avrupa hocası değil arkadaşlar, aradan 4 yıl geçti bizim taraftar bunu anlamadı. Her yaz ayında bu takımın eksiği var berkanlarla kaanlarla yusuflarla bu iş yürümez diyoruz beyefendi çıkıp benim kadrom yeterli oyuncu seçmekte zorlanacağım deyip bizimle dalga geçiyordu. Allah işte, sopası yok. Artık oyuna alacağı oyuncu yok. Sane, barış, sara, sanchez, torreira bu adamlar her maç 100 dakika oynuyorlar. Çünkü yerlerine oynayacak adam yok. Fikstürün en rahat taraflarında USG ile Monaco'ya karşı 1 puan bile alamadın. ATM ile City maçlarından da puan alamayız. İlk 24 işi yatar bence…
GS de oynadi ilk yari. Ama noldu? Ilkay abuk sabuk top dikiyor, her topu kaptiriyor, Baris kosuyor. Evet sadece kosuyor, pas mas yok, Sara once Allah'a sonra yine Allah'a emanet.Monaco'nun forveti net 5 pozisyon+penaltı yediği ve takım olarak futbol oynamadıkları halde GS'ye resmen pozisyon vermeden maçı aldı. Sığırpress her takıma karşı çalışmıyor. GS Atletico'dan puan alamaz belki City'den puan alabilir ama bırak ilk 8'i ya da kura şansı için 16'yı ilk 24 işini bile riske attılar. Zaten başlarında sığırgüdücü Okan olduğu sürece de bundan fazlası beklenemezdi. GS'ye teknik direktör değişikliği şart gibi bir şey. Hatta iddia ediyorum GS yönetimi bile kaza bela okan Buruk'a bir teklif gelsin ya da en kötü bu sene şampiyon olamayalım da Okan'ı gönderecek bahanemiz olsun diye içten içe dua ediyordur.
Sana bir sey soyleyeyim mi? 5 sene düzenli FM oynayan birini getir, en az beraberlikle çıkardi bu maçtan emin ol.Okan dışında yabancı hoca başarılı olamaz. Başarılı olması için ciddi transfer bütçesi lazım. Dünyanın en iyi teknik direktörlerini Türkiye'ye getir, sonuç hüsran olur.
Okan hangi maça etki edebiliyor. Galatasaray’ın Okan yönetiminde Avrupa’da oynayıp geriye düşüp çevirdiği maç hatırlamıyorum, bir tek United maçı var onda da öyle bir etkisi olmadı. Onananın hatalarından çevirdik. Bu adamla bu yol yürünmezOkan dışında yabancı hoca başarılı olamaz. Başarılı olması için ciddi transfer bütçesi lazım. Dünyanın en iyi teknik direktörlerini Türkiye'ye getir, sonuç hüsran olur.