Detaylar
Kim cevapladı?- Katılım
- 22 Aralık 2023
Ligi takip etmeyi bırakalı 2 yıl oluyor, dünkü pozisyon çok ses getirdiği için baktım bence de net penaltı. Yalnız bu durum sadece Galatasaray için değil, diğer 2 İstanbul takımının Anadolu kulüplerine karşı oynadığı maçlarda da olan bir şey. Beşiktaş'ın da neredeyse aynı pozisyonda el temasına Anadolu kulübü için penaltının verilmediği maç aklıma geliyor. Bir Anadolu kulübüne karşı 3 İstanbul takımı her zaman kollanıyor, bunun tersini söyleyeni de fanatik olarak görüp çok fazla tartışmaya girmem.Dünkü maçtaki penaltı kararından sonra, Fenerbahçeli futbolcuların yerinde olsam içimden hiç oynamak gelmezdi.
O kollanan kulüplerden birinin futbolcularının böyle bir şey deme ya da istememe hakkı yok. Fenerbahçe'de değil Göztepe'de oynasa bir sezonda en az 5-6 kırmızı kart görecek hareketi yapıp tek bir kart görmeme rahatlığını kullanırken sorun yoksa kendisi gibi olan bir başka takımın kollanmasına ağlama hakkına bence sahip değiller. Kadro olarak da mali güç olarak da arada dağlar kadar fark var, bu paraları harcıyorsan ve rakibin o hafta maçını kazanmışsa puan kaybetmeyeceksin bu kadar basit. Özellikle Fenerbahçe ve Galatasaray'ın bu kadar haksız rekabet avantajına sahipken Beşiktaş/Trabzonspor maçları hariç puan kaybedip ağlamaları sıktı.
Son düzenleme:
O jokeri bu hafta, dün GS kullandı.
cakiiiiiii3
Uzman
Bu hafta kullansalardı çok göze batardı. Bahaneleri de hazir zaten. Dünkü GS maçına bağlayacaklar her şeyi.
Son düzenleyen: Moderatör:
HDDKullanıyorum
Üstün
Trabzon'umun işi zor, Göztepe deplasmanı sıkıntı olacak.
Son düzenleyen: Moderatör:
Eski evim Göztepe stadının sadece 200 metre uzağında sahildeydi, vurduğunuz gol olsun diyorum.Trabzon'umun işi zor, Göztepe deplasmanı sıkıntı olacak.
23/24 sezonu Konferans Ligi maçındaki kaybetmeniz sayılmıyor galiba.
FB'nin Vardar maçlarını unutmuşum. Molde'yi de unutmuşum bak 3 yemişsiniz. Kısacası bırak fanatizmi, ne GS'den ne FB'den bir şey olmaz.