Detaylar
Kim cevapladı?Fikret Orman gelmeden Beşiktaş gün yüzü görmeyecek. Beşiktaş cefanın ardından azıcık gün yüzü gördüyse bu adam sayesindedir. Süleyman ağabeyden sonra gelen de en iyi Beşiktaş başkanıdır. Bu adamı da Süleyman abiyi kullanarak yediler.
Blackraven
Üstün
Son at bükücü Sergen öyle kamera önünde konuşuyordu hâlâ bir etkisini göremedik. Van Bronchorst kupa kazandırdı, Solskjaer en azından pamuk gibi bir adamdı. Sergen anca takımın yıldızıyla kavga etsin, gazetecilere posta koysun.
SF26
Üstün
Fiko taraftar gruplarını karşısına alarak o şansını kaybetti, gelsin gene desteklemeyeceğim.Fikret Orman gelmeden Beşiktaş gün yüzü görmeyecek. Beşiktaş cefanın ardından azıcık gün yüzü gördüyse bu adam sayesindedir. Süleyman ağabeyden sonra gelen de en iyi Beşiktaş başkanıdır. Bu adamı da Süleyman abiyi kullanarak yediler.
GvB'ye şu kadroyu polo yakalı şekliyle veriyorsun, oturup şampiyonluğu izliyorsun.Son at bükücü Sergen öyle kamera önünde konuşuyordu hâlâ bir etkisini göremedik. Van Bronchorst kupa kazandırdı, Solskjaer en azından pamuk gibi bir adamdı. Sergen anca takımın yıldızıyla kavga etsin, gazetecilere posta koysun.
Süper Lig biraz heyecan verici oldu. Galatasaray harici. Trabzonspor ikinci oldu. Fenerbahçe Trabzonspor'u geçmesi lazım falan. Trabzonspor'un Galatasaray ile arasında iki puan var. Fenerbahçe - Başakşehir ile berabere kalmasaydı iyiydi. Bu sene Trabzonspor'ya da Fenerbahçe şampiyon olursa güzel olur. Beşiktaş maçı için yorumum. Bence sergen yalçın teknik direktör olmamalı.
- Makaleler
- 6
Son at bükücü sergen öyle kamera önünde konuşuyordu hâlâ bir etkisini göremedik. Van bronchorst kupa kazandırdı, solskjaer en azından pamuk gibi bir adamdı. Sergen anca takımın yıldızıyla kavga etsin, gazetecilere posta koysun.
Bronchorst döneminden beri belliydi Beşiktaş'tan hiçbir şey olmayacağı. Adamı hemen kovdular ya düzene bir daha oturmaları çok zor.
Şu Türk takımlarının sürekli hoca değiştirme huyundan vazgecmeleri lazım.
Passolig dönemine geçiş süreci Fikret Orman'ın suçu muydu? Değildi, Beşiktaş kulübü tribünden para kazanıp maksimum düzeyde verim kazanmak istiyorsa modernize olmalıydı.Fiko taraftar gruplarını karşısına alarak o şansını kaybetti.
Ben de sizin gibi düşünürdüm eskiden, her geçen sene Beşiktaş'ın rezilleşen halini görünce bu görüşten uzaklaştım.
Bu mantıkla Beşiktaş kendi evinde daha çok Gaziantep'e puan bırakır. Daha çok Lausanne gibi takımlara elenir. Modern futbolda Avrupa'da azıcık ismimiz çıktıysa bu adam ve Şenol Güneş sayesindedir.
Bir olup 2. Fikret Orman dönemini desteklemediğimiz sürece Beşiktaş kulübü kapatılsa bile bize müstehaktır.
Bizim taraftar bu tarz şovmenlere bayılıyor.Son at bükücü sergen öyle kamera önünde konuşuyordu hala bir etkisini göremedik. Van Bronchorst kupa kazandırdı, Solskjaer en azından pamuk gibi bir adamdı. Sergen anca takımın yıldızıyla kavga etsin, gazetecilere posta koysun.
Sergen'in FB zamanında yaptığı fevri açıklamalar, ben zaten Fenerbahçe'liyim demesi bile Beşiktaş kulübünden içeri girmemesi için bir sebep. İyi bir topçuydu, Beşiktaşlı olsa da bu açıklamadan sonra bu mevkilere gelmemesi lazım.
Hani diyorlar ya Tümer Metin'e pembe tezkere diye, Sergen ondan 10 bin defa daha fazla hak ediyor o tezahüratları.
Görkem Say
Üstün
Besiktasli pek cok taraftar son zamanlarda biz bu FB'ye nasil yenildik falan diyordu da Besiktas'in bence cok baska sorunlar var ve taraftar da bunu bir turlu anlayamiyor gibi.
SF26
Üstün
Fikret Orman Beşiktaş'ın asıl sahibinin kendisi olduğunu sanarak, taraftarı karşısına alarak kendisini dev aynasında gördüğü sürece istenmeyecek.Passolig dönemine geçiş süreci Fikret Orman'ın suçu muydu? Değildi, Beşiktaş kulübü tribünden para kazanıp maksimum düzeyde verim kazanmak istiyorsa modernize olmalıydı.
Ben de sizin gibi düşünürdüm eskiden, her geçen sene Beşiktaş'ın rezilleşen halini görünce bu görüşten uzaklaştım.
Bu mantıkla Beşiktaş kendi evinde daha çok Gaziantep'e puan bırakır. Daha çok Lausanne gibi takımlara elenir. Modern futbolda Avrupa'da azıcık ismimiz çıktıysa bu adam ve Şenol Güneş sayesindedir.
Bir olup 2. Fikret Orman dönemini desteklemediğimiz sürece Beşiktaş kulübü kapatılsa bile bize müstehaktır.
Gezi Parkı'nda tribün grupları tasfiye edilip içeri atılırken herkesi sahipsiz bırakan, Beşiktaş'ın çocuklarına güvenlikleri salan adamı kimse istemeyecek. Başarı için sevmedik, arma için savaştıkları için sevdik Beşiktaş'ı.
Elma ısıran
Üstün
Bir Galatasaraylı olarak Beşiktaş taraftarı arkadaşlara seslenmek istiyorum. Sergen istifa diyenleriniz oluyor. Arkadaşlar, birkaç haftada mucize bekleyemezsiniz kimseden. İnsanlara planlama için biraz zaman tanımak zorundasınız. Hele bir transfer dönemi gelsin, Sergen hocanız istediği transferleri yapsın, sonra takım böyle gitmeye devam ederse o zaman kovarsınız zannımda. Acele etmemek lazım. Sergen'i karakter olarak sevmem ama Beşiktaş'a göre iyi hoca olduğunu düşünüyorum.
Geçmiş olsun.
Geçmiş olsun.