Fenerbahçe alır dedim ama berabere bitti. Bu Talisca 2 Alex oyunu değiştirdi hakem zaten çöp.

Son düzenleyen: Moderatör:
Galatasaray son dakikalarda o kadar geriye yaslanmasa Fenerbahçe'nin 1 puan alabilecek bir oyunu yoktu. Zaten maçın hakemi rezalet, nasıl bir lobisi varsa her derbiye bu hakem atanıyor, Trabzonlu olmanın avantajları diyelim. :D

Unutmadan:
Hemşehri kontenjanından TFF başkanı gönderiyor bunu. Daha iki kelime İngilizce bilmiyor bu seviyede maç yönetiyor. :D

1. yarıda oynadığımız oyunu 2. yarıda oynasak gol yemezdik. Fenerbahçe geliyor sonra top ya dışarı gidiyor ya da kaptırıyorlar topu. Skriniar 2 kere kırmızı kart görmesi gerekirken 1 sarı kartla maçı bitirdi, hakem maçı katletti. Sakatlıklar ve cezalar bizi bitiriyor. Devre arasında transfer şart yoksa şampiyonluk suya düşecek.

Sıkıcı bir maçtı genel anlamda. İki taraf da kazanmayı hak etmemişti, böyle bitmesi iyi oldu. Derbi denebilecek hiçbir an göremedim bu maçta, maç boyu ya oyun orta sahada dolandı, Galatasaray Osimhen'e, Fenerbahçe Kerem üzerinden oynamaya çalıştı. Boş maçtı valla.

90+5'te gol yemek nedir ya?

galatasarayyazisizedit-20250716-0003.webp

Turkiye'nin en serefli ve namuslu takimi Fenerbahce'nin bir penaltisinin yenildigi organizasyon. Genel olarak hakem iki taraf icin de kotu yonetti ve ritmi cok kez bozdu. Derbilere (FB GS ve TS'nin maclarina) yabanci hakem sart.

20251201_210304.webp

Turkiye'nin en serefli ve namuslu takimi Fenerbahce'nin bir penaltisinin yenildigi organizasyon. Genel olarak hakem iki taraf icin de kotu yonetti ve ritmi cok kez bozdu. Derbilere (FB GS ve TS'nin maclarina) yabanci hakem sart.

Eki Görüntüle 207068
Fotoğrafa göre pozisyon mu yorumlanır? Bu pozisyonun olduğu videoyu defalarca izledim top ilk önce skriniar’ın koluna değiyor. İzleyen herkeste taraflı tarafsız bunu söylüyor zaten.. 😀

Hakem rezalet bir mac yonetti bunu iki taraf icin de soyluyorum. Direkt kotu bir hakem ote yandan maci GS'den alip FB'ye verdigini dusunmuyorum. Skriniar'in iptal edilen pozisyonu dogruysa gecen yil ayni sekilde Sanchez'in eline carpan top penalti verilmemisti, gecen yil verilmeyen penalti dogruysa bu macta Skriniar'in eline carptigi icin gol iptal edilmemeliydi. Mac cok durdu, hakem her seye faul caldi, temasa cok izin vermedi ama kart gostermesi gereken sert pozisyonlarda da kart gostermedi. Ozetle hakemin maci oynatmaya tesvik etmedigi bir karsilasma oldu.

Oyun kismina gelirsek iki takimin da oyun oynadigini dusunmuyorum. Tedesco'nun maca gec mudahale ettigini dusunuyorum. Cok sevdigim ve kesinlikle sampiyon olamasak da devam etmemiz gerektigini dusundugum bir hoca ama En Nesry israri umarim bizi daha fazla yakmaz. Sane icin Brown'u tercih etmis olabilir ama Sane'nin yuruyecek hali yoktu ikinci yari Levent'in erken girmesi durumu degistirebilirdi. Nene, Semedo, Kerem, Oosterwolde ve Ismail cok kotuydu, macin icine hic giremediler. Her sey kotu gitmis gibi gorunse de yenilmemek onemliydi. Deplasmanda GS'yi yenebilecegimizi dusunuyorum. Devre arasi forvet, 8 numara sart. Mumkunse sol stoper ve yedek kanat da alinmali.

İki takımda rezalet oynadı, derbinin adı var sanı yok. İster FB ister GS şampiyon olsun bu takımların eski kalitesinden eser yok. Kimse sanmasın güçlüyüz, şampiyon olduk, şunu yendik, buna şans tanımadık falan. Rakip bizden daha kötü olunca biz iyi sayılmıyoruz kendimizi kandırmayalım. Tabi biraz da şans işi futbol. Neyse ben ligin kalitesinden hiç memnun değilim kısacası.