Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ben topla oynamayi tek basina dominant bir istatistik olarak gordugumu soylemedim. Yalandan top yapti dedigin GS hava toplarinda basari gosterseydi 2 gol birden bulabilirdi. Fenerbahçe hata yapmadi bugun.

Hava toplarinda basari gostermek yalanda acilan ortalara kafa vurmak da degil zaten. Topu merkeze sisirip sisirip durdu GS iceride topu alabilecek pivot bir oyuncusu yokken boyle bir mantik yok futbolda.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hava toplarinda basari gostermek yalanda acilan ortalara kafa vurmak da degil zaten. Topu merkeze sisirip sisirip durdu GS iceride topu alabilecek pivot bir oyuncusu yokken boyle bir mantik yok futbolda.
Kafa vurmaktan bahsetmedim. Topu kontrol etmekten bahsediyordum. Benim GS'de eksik gordugum sey buydu.

Fenerbahçe'de Mourinho nasıl gönderildiyse Okan Buruk da aynı şekilde gönderilmeli.

Şampiyonlar Ligi'nde ilk 24'e kalınmaması durumunda yüksek ihtimal gider takımdan. Bana kalırsa yüksek ihtimalle eleniriz. Oynayacağımız 2 takım da çok yüksek kalitede iyi kadroya sahip. City'den deplasmanda 5-6 yiyip, Atl. Madrid'den de evimizde 2-3 gol yiyip falan kaybedip eleniriz.

Şampiyonlar ligi'nde ilk 24'e kalınmaması durumunda yüksek ihtimal gider takımdan. Bana kalırsa yüksek ihtimalle eleniriz. Oynayacağımız 2 takım da çok yüksek kalitede iyi kadroya sahip. City'den deplasmanda 5-6 yiyip, atl. Madrid'den de evimizde 2-3 gol yiyip falan kaybedip eleniriz.

2 maçı yenilsek de çıkabiliyoruz diyorlardı.

Bir Fenerbahçeli olarak çok sevindirdi. İlklerin başlangıcı olmuştur umarım. Hedefimiz her daim daha yüksek olmalı. Bu havada bile çok iyi mücadele eden bir takım gördük en nihayetinde. Tedesco ilaç gibi gelmiş. Transferler tamamlandıktan sonra oyununu çok daha iyi oturtacağına inanıyorum. Bütün futbolcularımıza da sevgiler. <3

Galatasaray için de, umarım Okan'dan bir an evvel kurtulursunuz. Yine de tebrikler.

Okanda iş yok futbolcu kalitesinden yırttı hep. Günay, Kaan, Kutucu bunlar oyuncu değil. Kadro yetersiz.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.