:d

1712090402510.webp

Trollük yapmanın lüzumu yok. Fotoğraflara göre pozisyon yorumlanmaz. Videosunu izle. O kadar hafif dokunmayla penaltı olmaz. Ligin ikinci yarısında Fenerbahçe'ye yapılan kıyakları saymayalım şimdi.
Trollük yapma deyip trollük yapman da epey ironik olmuş. Daha geçen hakem videonuz çıktı, Özgür Yankaya videoda baskı altındaydım penaltıyı verdim diyor. Hakemler sayesinde lige tutunuyorsunuz kabul edin artık. Ali Koç geldiğinden beri yabancı hakem istiyor ama her seferinde biz Türk Hakemlerine güveniyoruz tarzı yorumlar yapıyorsunuz.

Trollük yapma deyip trollük yapman da epey ironik olmuş. Daha geçen hakem videonuz çıktı, Özgür Yankaya videoda baskı altındaydım penaltıyı verdim diyor. Hakemler sayesinde lige tutunuyorsunuz kabul edin artık. Ali Koç geldiğinden beri yabancı hakem istiyor ama her seferinde biz Türk Hakemlerine güveniyoruz tarzı yorumlar yapıyorsunuz.
O hakem videosu çıktıktan sonra TFF tüm görüntüyü paylaştı. Fenerbahçe Kasımpaşa maçında verilen penaltıda el olduğunu görmedim hissettim diyor. Her iki tarafa hakem desteği oluyor, Yayıncı kuruluş bilerek böyle bir şey yaptırıyor.

Düzenleme: Siz böyle iki takım için kavga ederken, milyoner futbolcular lüks villalarında viskilerini yudumluyorlar. Bence gereksiz kalp kırmaya gerek yok.

Her yıl aynı şey. Galatasaray büyük maçların takımı. Şampiyon olur bu yıl yine.
Kadro Kalitesi olarak neredeyse her sezon üstün olduğu halde 20 senedir Kadıköy'de tek bir galibiyet alamayan Galatasaray mı? Fred'li bir Fenerbahçe'nin Galatasaray'dan en kötü beraberlik alacağını düşünüyorum. Kadıköy'de ki maçta da en net pozisyon Szymanski'nin pozisyonuydu ve Fenerbahçe'nin neredeyse %50'si olan Fred yoktu.

Son dönemde maçları takip etmiyorum o yüzden dediğin maçlar hakkında yorum yapamam. Kadıköy'de feneri yenmek zor ona bir şey diyen yok ama çoğunlukla fener bir maçı yendikten sonra şampiyon olacakken yenilip üçüncü olan bir takım Galatasaray bunu beceriyor.