Makaleler
11
Yer
Japonya, Fukuoka
Harika bir maç izledik. Galatasaray, Osimhen'e aşırtma çalıştırır ise kesinlikle her maç en az 8-9 tane atar. Uzun zaman sonra zorlanmadan Kuzey takımı yendik..

Durmak yok, önümüzde daha Ajax deplasmanı var.

Tebrikler Galatasaray!

20251022_213917.webp

Yine hatırlatayım, sporla fazla ilgim yoktur. Denk gelirsem yabancı takımları yenen takımlarımızı ayırt etmeden tebrik ederim. Tebrikler Galatasaray!
Keşke herkes bu şekilde düşünse. Fark yemedikleri sürece Türk takımlarının kaybetmesi ile dalga geçmiyorum.
Hakemi de tebrik etmek lazım. Uzun zaman sonra 0 hata ile yönetilen bir maç izledik.
İngiliz hakem ne de olsa.

Her sey gayet iyiydi.

Baris'in tripleri ve devre arasindan sonra oyuna giren bazilarinin oyundan cikanlara gore eksik olmasi benim gozume batti biraz. Icardi bos alana kacmadigi icin bir veya iki pozisyonda Sane'ye zorla kaleye vurdurttu veya top ezdirdi, yayinda Sane'nin yaptigi hareketlerden de belliydi zaten neden araya kacmadigini veya topu almak icin yaklasmadigini sorguladigi. Berkan da ayni FIFA'ya yeni baslayanlar gibi sadece maksimum hizda kimsenin kontrol edemeyecegi paslar atiyor.

Okan Buruk sozunu tuttu, degerli bir uc puan daha kazandirdi. Tebrikler Gala.

Karabağ yazık oldu, vallahi en son yedikleri gol güzel gol eyvallah ama çok şans golü Bilbao'nun da oynayası tutmuş sağlık olsun.

Son düzenleyen: Moderatör:
Beşiktaşlı olarak Beşiktaş maçını izlemedim. Çok keyifli bir maçtı, Osimhen attığından fazlasını kaçırmasa daha fena bir skor görebilirdik. Lemina harika bir maç çıkardı, bu galibiyet ile ilk 24 yarılandı diyebiliriz.

Son düzenleyen: Moderatör:
Icardi bu gece ya prime'ına döner ya da kariyerini bitirir. Bu arada takımda onu adam yerine koyan da yok. Icardi'ye giden toplar sayılı, giden toplara yine bizimkiler ayak koyuyor. Icardi izlemekle yetiniyor.