Elma ısıran

Üstün
Yer
Cupertino
Bugün Galatasaray'ımız Konyaspor'u ligde 3-1 mağlup etmeyi başardı. Fenerbahçe ile puan farkı henüz 6. haftadan 6 puana çıktı.

G1eSSN_WQAEmlTb.webp

Evet, Galatasaray ligde kötü oynasa da bir şekilde galip gelmeyi başarıyor. Ancak bu artık taraftarlar olarak bizleri tatmin etmiyor. Taraftarlar olarak Avrupa'da alınan sonuçlardan gerçekten memnuniyetsiziz.

Çok büyük maliyetler ödenerek aldığımız dünya yıldızı oyuncuların düşüşe geçişi, takımın sahada oyun aklı anlamında hiçbir umut vermeyişi, önde baskı harici başka bir taktik olmayışı son 3 senenin şampiyonu Okan Buruk'u da sorgulatıyor.

Liverpool maçı çok yakın. Nasıl bir oyun oynayacağız, göreceğiz.

Son düzenleyen: Moderatör:
Minimum 7 gibi duruyor bu oynayışla zor. Kazanıyorlar diye oyuncular da çok gevşemiş. Düzgün antrenman yaptıklarına da inanmıyorum.

Minimum 7 gibi duruyor bu oynayışla zor. Kazanıyorlar diye oyuncular da çok gevşemiş. Düzgün antrenman yaptıklarına da inanmıyorum.
Dostum bu takım 3 senedir yatıyor kesinlikle yetersizlik var. Transfer olan her oyuncunun bir süre sonra performansının düşmesi tesadüf değil.

Dostum bu takım 3 senedir yatıyor kesinlikle yetersizlik var. Transfer olan her oyuncunun bir süre sonra performansının düşmesi tesadüf değil.

Evet çok doğru.

Lig de öyle vasat ki kaç kiloluk icardi gol atıyor. Forma girmek kilo vermek bile bence umurunda değil.

Lig de öyle vasat ki kaç kiloluk icardi gol atıyor.
Bu yaştan sonra Icardi'nin form anlamında eski haline dönmesi çok zor. Bitiriciliği hala çok yüksek olduğu için bir şekilde gol buluyor. Icardi oynadığı zaman bir şekilde topu ceza sahası içinde ona taşıyacağız, başka çaresi yok. Zaten tek forvet oynadığında çok geri gelip top alan bir forvet değil. Fox in the box.

Bugün Galatasaray'ımız Konyaspor'u ligde 3-1 mağlup etmeyi başardı. Fenerbahçe ile puan farkı henüz 6. haftadan 6 puana çıktı.

Eki Görüntüle 187131

Evet, Galatasaray ligde kötü oynasa da bir şekilde galip gelmeyi başarıyor. Ancak bu artık taraftarlar olarak bizleri tatmin etmiyor. Taraftarlar olarak Avrupa'da alınan sonuçlardan gerçekten memnuniyetsiziz.

Çok büyük maliyetler ödenerek aldığımız dünya yıldızı oyuncuların düşüşe geçişi, takımın sahada oyun aklı anlamında hiçbir umut vermeyişi, önde baskı harici başka bir taktik olmayışı son 3 senenin şampiyonu okan Buruk'u da sorgulatıyor.

Liverpool maçı çok yakın. Nasıl bir oyun oynayacağız, göreceğiz.

Canlı izedim dev ekranda, Konya güzel oynadı ama yeterince baskı yapamadılar. Bir kez yüzümüz gülsün fenerbahçeliler olarak...