MS | Galatasaray 3 - 2 Samsunspor

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Milas
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 28
  • Görüntüleme Görüntüleme 530
  • Etiketler Etiketler
    galatasaray
@Blackraven, koyamaz ama adı gibi inanır söylediğine. Rezil hakem, rezil Samsun yönetimi. Adam Fener'e gelince aslan kesiliyor, GS'ye gelince "Sane gününde olursa" cart curt. Rezillik senelerdir.

Maçın sonundaki pozisyonda kol açık, top dirseğin alt tarafına vuruyor, yön değiştiriyor. Öncesinde bir faul ya da ofsayt yok. Neden penaltı verilmiyor? Anlayan var mı?
Hocam valla bir iki kişi karından kola çarptığını söylüyor ondan verilmemiş diyorlar. Fakat ne maçı izledim ne de pozisyonu detaylıca inceledim, ben onların yalancısıyım

Hocam valla bir iki kişi karından kola çarptığını söylüyor ondan verilmemiş diyorlar. Fakat ne maçı izledim ne de pozisyonu detaylıca inceledim, ben onların yalancısıyım

Yok hocam direkt olarak açık vaziyetti alt kola geliyor ve top yön değiştiriyor. Eğer canlı yayına vermedikleri 3. bir açı yoksa göğüse gördüğünü falan iddia etmek anca niyet okuma olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…