Detaylar
Kim cevapladı?0xraptoRwave
Üstün
Vücuttan sekiyor, penaltı değil. İlk yarıda Kazımcan'ın ayağına basıldığı pozisyon daha net penaltı mesela. Sıkıntı yok, devam.
Blackraven
Üstün
Vücuttan sekiyor, penaltı değil. İlk yarıda Kazımcan'ın ayağına basıldığı pozisyon daha net penaltı mesela. Sıkıntı yok, devam.
Vücuttan sektiğini gösteren bir görsel, video koyabilir misiniz? Attığım videoda sektiğine dair hiçbir emare yok.
wallywestr
Uzman
Yanlış karar ama geçen hafta Fenerbahçe maçında çalınan puanlara sayalım
@Blackraven, koyamaz ama adı gibi inanır söylediğine. Rezil hakem, rezil Samsun yönetimi. Adam Fener'e gelince aslan kesiliyor, GS'ye gelince "Sane gününde olursa" cart curt. Rezillik senelerdir.
kaganaltug
Yetkin
Hocam valla bir iki kişi karından kola çarptığını söylüyor ondan verilmemiş diyorlar. Fakat ne maçı izledim ne de pozisyonu detaylıca inceledim, ben onların yalancısıyımMaçın sonundaki pozisyonda kol açık, top dirseğin alt tarafına vuruyor, yön değiştiriyor. Öncesinde bir faul ya da ofsayt yok. Neden penaltı verilmiyor? Anlayan var mı?
Blackraven
Üstün
Hocam valla bir iki kişi karından kola çarptığını söylüyor ondan verilmemiş diyorlar. Fakat ne maçı izledim ne de pozisyonu detaylıca inceledim, ben onların yalancısıyım![]()
Yok hocam direkt olarak açık vaziyetti alt kola geliyor ve top yön değiştiriyor. Eğer canlı yayına vermedikleri 3. bir açı yoksa göğüse gördüğünü falan iddia etmek anca niyet okuma olur.
@kaganaltug, valla varsa paylaşsınlar görelim biz de. Madem öyle niye göremiyoruz? Vahiyle mi görüyorlar?
Görkem Say
Üstün
Hayirli isler.
Şu pozisyonu da konuşalım.