Arjantin son 10 dakikada 2 gol atarak adını finale yazdırıyor. Futbolun tanrısı 2. kez Dünya Kupası'nı alacak.
Detaylar
Kim cevapladı?Bu İngiltere'nin hocası ne yaşıyor ya? Anadolu takımı gibi geriye çekti takımı.Arjantin son 10 dakikada 2 gol atarak adını finale yazdırıyor. Futbolun tanrısı 2. kez Dünya Kupası'nı alacak.
Miles Upshur 25
Üstün
Golden sonra İngiltere resmen kendi ceza sahasına otoban çekti, gole güvenip aynı Mısır gibi kaleye otoban çektiler. Arjantin'i İspanya eleyer.
Çok felaket maçtı, golden sonra Arjantin koskoca İngiltere'ye 11 kişi defans yaptırdı, büyük takım. Şu maçtan sonra hala, Arjantin kollanıyor diyenler utanır mı, sanmam.
RamKokusuSeven 16
Başarılı
- Makaleler
- 1
Ne desem şimdi be. Messi baba 2 WC yapacak. Şaka bir yana Martinez reis her maç kurtarıyor. Yenelim şu İspanyayı baba!
LA Knight 49
Üstün
Bu Tuchel'in beyni yok yemin ediyorum. Tam Aykut Kocaman kafasında. Sorun şu ki 50'de gol atması tüm planını altüst etti. Defansa oturuşa bak. Oturuyorsun madem adam gibi savunma kurgusu yap. Arjantin elini kolunu sallayarak 3. bölgende pas çeviriyor, Messi'yi marke eden yok.
Adamlar kaç defa kafa topuna kalktı sonunda golünü de yedi. Ancak bu kadar kötü 30 dakika yönetilebilirdi.
Şöyle önemli maçta orta saha kurgusunu Declan'ı çıkararak çöp etmesi hele aklımı yitirdim o noktada.
Adamlar kaç defa kafa topuna kalktı sonunda golünü de yedi. Ancak bu kadar kötü 30 dakika yönetilebilirdi.
Şöyle önemli maçta orta saha kurgusunu Declan'ı çıkararak çöp etmesi hele aklımı yitirdim o noktada.
Son düzenleyen: Moderatör:
Kenichi 1
Uzman
Bu İngiltere kötü çok kötü değil Ultra mega süper definitive berbat bir takım. İspanya'ya pozisyona giremeyen Fransa bu İngiltere'nin içinden geçerdi. 2 0'dan maç veren Mısır bile bunlardan iyi top oynuyor. Son 20 dk bir takımın içine edilmiş bir tane kontra ve 5 6 dandun dışında 1 tane mi atağı olmaz? Ne defans yapabildiler ne kontra.
Son düzenleyen: Moderatör: