Senin söylemen bir şeyi değiştirmiyor. Edilecek miydi? Gerçeği konuşalım; hayır.

Bir şeyi olmadan edilecek demek kolay aynı durum GS olsa edilecek miydi peki bende buna hayır derim o zaman böyle bir yorum şekli yok. FB olsa iptal etmezdi, GS etse iptal eder miydi? Yüreğinle evet etmezdi GS golü verirdi diyebiliyorsan, senin yorumuna %100 katılıyorum.

Golün iptali doğru, Asensio'nun kapalı olan elinden seken top olmasından ötürü topa ilk temastaki ofsayt pozisyonu dikkate alınıyor. O pozisyonda da ofsaytta golü atan isim.
Skriniar'ın pozisyonu dirseğin üstünde dedi Halil Umut Meler ama pek emin değilim ona.
Hakem Hataları isimli sayfanın paylaşması sonucunda görsel arayıp paylaştım. Maçı izlemedim, izlemek lazım.

GS etse iptal eder miydi? Yüreğinle evet etmezdi GS golü verirdi diyebiliyorsan, senin yorumuna %100 katılıyorum.
O golü Galatasaray atsa iptal edilirdi. Çünkü yarışta tutulan sizlersiniz, rekabet bitmesin yarış sürsün diye geriye çekilmeye çalışılan takım Galatasaray'dır.

O golü Galatasaray atsa iptal edilirdi. Çünkü yarışta tutulan sizlersiniz, rekabet bitmesin yarış sürsün diye geriye çekilmeye çalışılan takım Galatasaray'dır.

Ya bırakın Allah aşkına ya böyle ezbere yorum yapmak devam ettiğiniz sürece bu durumlar her zaman devam edecek GS- BJK maçında kaç kere GS oyuncular yere yatıyor burada gelmiş GS olsa iptal ederdi diyor.

Güncel puan durumu:

1759691844818.webp

Son düzenleyen: Moderatör: