GS puan kaybederse o da puan kaybeden klasik Fenerbahçe. Bay bay Tedesco, hoş geldin İsmail Kartal.
Senin söylemen bir şeyi değiştirmiyor. Edilecek miydi? Gerçeği konuşalım; hayır.
Tedesco kenarda ileri çıkın diyor, takım geriye yaslanıyor. Mental sorunlu takım.GS puan kaybederse o da puan kaybeden klasik Fenerbahçe. Bay bay Tedesco, hoş geldin İsmail Kartal.
Hakem Hataları isimli sayfanın paylaşması sonucunda görsel arayıp paylaştım. Maçı izlemedim, izlemek lazım.Golün iptali doğru, Asensio'nun kapalı olan elinden seken top olmasından ötürü topa ilk temastaki ofsayt pozisyonu dikkate alınıyor. O pozisyonda da ofsaytta golü atan isim.
Skriniar'ın pozisyonu dirseğin üstünde dedi Halil Umut Meler ama pek emin değilim ona.
O golü Galatasaray atsa iptal edilirdi. Çünkü yarışta tutulan sizlersiniz, rekabet bitmesin yarış sürsün diye geriye çekilmeye çalışılan takım Galatasaray'dır.GS etse iptal eder miydi? Yüreğinle evet etmezdi GS golü verirdi diyebiliyorsan, senin yorumuna %100 katılıyorum.
Dediğiniz gibi oyuncularda ayrı bir kafada. Son 1 yıldır genel olarak bitse de gitsek kafasındalar.Tedesco kenarda ileri çıkın diyor, takım geriye yaslanıyor. Mental sorunlu takım.
O golü Galatasaray atsa iptal edilirdi. Çünkü yarışta tutulan sizlersiniz, rekabet bitmesin yarış sürsün diye geriye çekilmeye çalışılan takım Galatasaray'dır.
GS puan kaybederse o da puan kaybeden klasik Fenerbahçe. Bay bay Tedesco, hoş geldin İsmail Kartal.
Ne mi? Şu kadro ile Samsunspor'u yenemiyor daha ne olsun? Kendisi kursun veya kurmasın şu kadroyla ne olursa olsun yenmeli. Fenerbahçe'nin hocası değil Tedesco. Fenerliler savunuyor ama.