Icardi'nin arkasına teneke baglamis olmalari lazim, bu kadar kotu bir performans olamaz.

Hala piyasaya çıkıp şunu diyecek yüzü de buluyorsunuz ya Galatasaraylılar olarak, gerçekten çok şaşırıyorum.
Ben Galatasaray’lı değilim bir kere Adanasporluyum, maçı izlemedin mi? Hakem her şeye düdük çaldı. Galatasaray’lı olsam Galatasaray’lıyım derdim kimseden çekinecek halim yok.

Son düzenleyen: Moderatör:
Şu ne algoritmasıydı ya adını unuttum ona göre yapay zekada çalışma yapmıştık(tonla olasılığı hesaplatmıştık) çalışmayı da silmiştim de neyse TS bu maçı kazanınca algoritmaya göre şampiyonluk oranı %60 oluyordu. Yani cidden Trabzonspor şampiyonluğun içine girmiş.

Gençler istediğinizi yazın çizin. Hiçbir takım tek maç ile küçülmemiştir, tek maç ile dağılmamıştır ve dağılmayacak da. Sezon sonu şampiyon yine Galatasaray, anlık hevesler peşinde gezinmeyin. :D

Son düzenleyen: Moderatör:
Trabzonspor iyi oyunla kazandı ancak anonsçunun maç içinde sürekli bağırıp durması, taraftara bile isteye küfür ettirecek müzikler açması, taraftarın yapmış olduğu son derece çirkin koreografi günün çirkin durumlarıydı. Oyun olarak tebrik ederim ama insanlık olarak sınıfta kaldı TS.

Galatasaray ise bu oyunla kazanmayı hak etmedi. Icardi'nin bu takımda miadı doldu artık. Güzel günler yaşadık ama hepsi geride kaldı. Bu toksik ilişkiyi uzatmanın anlamı yok. Sene sonu vedalaşılmazsa yönetimi istifaya çağırırız.