Efsane maçtı, son dakika direkten döndü top. Beşiktaş'ın son dakikalarda çok net bir pozisyonunu vardı ama olmadı. Ne düşünüyorsunuz?
Detaylar
Kim cevapladı?OverallTaken
Uzman
Beşiktaş yenilsin diye hakem her şeyi yaptı başardı da.Efsane maçtı, son dakika direkten döndü top. Beşiktaş'ın son dakikalarda çok net bir pozisyonunu vardı ama olmadı. Ne düşünüyorsunuz?
Elma ısıran
Üstün
Ne maçtı be, soluksuz izledik. Bu skor sanırım bize yaradı.
(Galatasaray)
Beşiktaş'lı olarak beni haftaya olan Fenerbahçe deplasmanı ilgilendiriyor şuan, zira ligden tamamen koptuk. Hedef Türkiye Kupası olmalı, oradan Avrupa'ya gidiş bile daha zahmetsiz.
Yani 8 sene önce UCL'nin gruplardan namağlup ve lider çıkan ilk ve tek Türk takımı iken, şuan Avrupa Ligi'ne gidiş için Türkiye Kupası'nı istiyoruz. Bunu bu hale getirenlerin diye devam etmek isteriz de..
Yani 8 sene önce UCL'nin gruplardan namağlup ve lider çıkan ilk ve tek Türk takımı iken, şuan Avrupa Ligi'ne gidiş için Türkiye Kupası'nı istiyoruz. Bunu bu hale getirenlerin diye devam etmek isteriz de..
HDDKullanıyorum
Üstün
34 şut çektik son dakikalarda, uzatma 7 değil de hakkı gibi 10 olsaydı Başakşehir maçı gibi olurdu bu maç. Muçi imza atardı.
Ben de şöyle ekleyeyim; El Bilal orada kırmızı kart değil de hakkı gibi sarı kart görseydi de asıl maçı izleseydik. O zaman sonuç başka olurdu 
bahacprz
Uzman
Kırmızılık bir pozisyon değildi bence bilerek yapılan hareket değildi. İkinci yarı Trabzon kalecisi mangal yapmaya başladı artrık. Rezalet bir 2. yarı izledik. Sergen değişiklik yapmadı adam mı yok ne anlamadım.
Arkadaşlarla konuşurken şöyle yazdım ve 30 sn sonra gol oldu: