MS | Trabzonspor 4-0 Galatasaray

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

serhatmorgan 14

Başarılı
Trabzonspor mahvetti resmen. Ne düşünüyorsunuz?

Milli ara çok iyi zamana geldi, GS şu ivmede Barça'yla oynasa sıkıntılı şeyler izlerdik.
Takım için kolon Lemina-Barış-Torrik dediğimde bana laf edenler şimdi neden bunu dediğimi anlamıştır umarım.

Salah > All.

Son düzenleyen: Moderatör:
Trabzonspor ligin başlarında tökezlemişti ama bu maçla beraber o ivmeyi yakalayacak gibi duruyor. Trabzonspor'u bu sene çok beğeniyorum. Galatasaray'a yazık oldu, geçmiş olsun.

Trabzonspor ligin başlarında tökezlemişti ama bu maçla beraber o ivmeyi yakalayacak gibi duruyor. Trabzonspor'u bu sene çok beğeniyorum. Galatasaray'a yazık oldu, geçmiş olsun.
Hocam, hiç belli olmaz. Galatasaraylıyım ve sinir oldum. Saçma bir maç oynadılar. Trabzon güzel oldu ama bu kadar da gevşeklik olmaz ya...

İfadeler: UNS
Önümüzde bayağı maç var demek istedim. Bir puanın önemi bile var ama ileriki maçlarda daha da netleşecek.
Hocam benim ivme kazanacak sözüme cevaben dediniz sanırım. Ben Trabzonspor'un şampiyon olacağını vesaire düşünmüyorum zaten. Fakat en azından Amed, Ferençvaroş gibi takımlara yenilmez. Çünkü Trabzonspor bu takımlardan çok daha güçlü bir takım.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…