serhatmorgan 14
Başarılı
Trabzonspor mahvetti resmen. Ne düşünüyorsunuz?
Malum takım muhtemelen hakem desteğiyle yenecek zaten bizi, malum İhanet sürecinin en büyük aparatı kendileri.Amed BJK'yi yensin, biz de Eyüpspor karşısında düzgün oynayalım. FB için hâlâ umut var.
Hocam, hiç belli olmaz. Galatasaraylıyım ve sinir oldum. Saçma bir maç oynadılar. Trabzon güzel oldu ama bu kadar da gevşeklik olmaz ya...Trabzonspor ligin başlarında tökezlemişti ama bu maçla beraber o ivmeyi yakalayacak gibi duruyor. Trabzonspor'u bu sene çok beğeniyorum. Galatasaray'a yazık oldu, geçmiş olsun.
Belli olmayacak olan ne anlamadım hocam.Hocam, hiç belli olmaz. Galatasaraylıyım ve sinir oldum. Saçma bir maç oynadılar. Trabzon güzel oldu ama bu kadar da gevşeklik olmaz ya...
Önümüzde bayağı maç var demek istedim. Bir puanın önemi bile var ama ileriki maçlarda daha da netleşecek.
Hocam benim ivme kazanacak sözüme cevaben dediniz sanırım. Ben Trabzonspor'un şampiyon olacağını vesaire düşünmüyorum zaten. Fakat en azından Amed, Ferençvaroş gibi takımlara yenilmez. Çünkü Trabzonspor bu takımlardan çok daha güçlü bir takım.Önümüzde bayağı maç var demek istedim. Bir puanın önemi bile var ama ileriki maçlarda daha da netleşecek.