Captain Skriniar 115
Üstün
Okan'ın başarılı olmadığını umarım anlarlar artık. Bu takımın forveti Osimhen, defansı Osimhen, oyun kurucusu Osimhen, teknik direktörü Osimhen. Osimhen yoksa Okan bir hiç.
Bunu demek istedim hocam.Hocam benim ivme kazanacak sözüme cevaben dediniz sanırım. Ben Trabzonspor'un şampiyon olacağını vesaire düşünmüyorum zaten.
Yerine adam da almadılar. Alsalar bile Osimhen kadar güzel oynayan bulmak aşırı zor.Okan'ın başarılı olmadığını umarım anlarlar artık. Bu takımın forveti Osimhen, defansı Osimhen, oyun kurucusu Osimhen, teknik direktörü Osimhen. Osimhen yoksa Okan bir hiç.
Sorun takımda hocam. Bir sistem yok, oyun yok. Okan Bey, muhtemelen "gidin önde basın" diyor başka bir şey demiyor. Osimhen varken iyi hoş fakat Osimhen olmayınca takım oyun oynayamıyor. Ben Okan Hoca'nın taktik, teknik hiçbir konuda takıma katkısı olduğunu düşünmüyorum.Yerine adam da almadılar. Alsalar bile Osimhen kadar güzel oynayan bulmak aşırı zor.
Hocam 4 yıldır boşuna mı var? Böyle duruyorsa Okan'ın hiç mi katkısı yok? Şaşırdım vallahi.Sorun takımda hocam. Bir sistem yok, oyun yok. Okan Bey, muhtemelen "gidin önde basın" diyor başka bir şey demiyor. Osimhen varken iyi hoş fakat Osimhen olmayınca takım oyun oynayamıyor. Ben Okan Hoca'nın taktik, teknik hiçbir konuda takıma katkısı olduğunu düşünmüyorum.
Thomas Reis sanırım Avrupa'yı fethedecek bu sefer.Sezon başından beri Trabzonspor maçlarını izlemeyip ezbere Fabinho ve Salah yorumları yapanlar ilk defa izleyince patladılar. Keyifli bir akşam.