Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yok gerçekten sizi raporlayıp geçecektim fakat şu komikliğe dayanamıyorum. Madem bu kadar başarılısınız neden hala 5 şampiyonluk gerimizdesiniz? Geçen sene içeride dışarıda eze eze yenildiğiniz için mi bu sene hakem desteğiyle kazandığınızda, Trabzonspor - Galatasaray maçında bile Fenerbahçe galibiyetini konuşacak haldesiniz?
Galatasaray, Fenerbahçe ile olan tüm derbileri şuandan itibaren kazanmaya başlasa bile 2040 gibi komik bir yılda anca ulaşıyor galibiyet sayısına. Bunları da unutmamak gerek.

Bir ton para harcayıp hiçbir mevkiye upgrade yapamayan efsane başkan Dursun Özbek :)
2 senedir takımın sorunları belliydi bir tane sağlam 8, bir tane 10, Osimhen arkası forvet. Ama hiçbiri gelmedi üstüne bir ton para harcadık.
Batrakov mesela kim abi? 30 milyon saydık şu maçta niye yok? 10 numara gibi bir yere niye kalitesi belli olan Brandt gibi biri yerine bunu aldık?
Kanat niye yok? Takımda aktif şerefi olan kanat sayısı 1.5. Leao 0.5 Yunus 1. Diğerleri 0.
Uğurcan'a da ayrı şapka çıkarıyorum en son nisanda adam gibi kalecilik yaptı kendisi.
Bonus olarak da çok bilmiş GS taraftarını tebrik ederim, kışın Salah ayrılacak haberleri çıktığında istemiştim takıma. O dönem Sane'nin formu da iyi olunca gerek yok yatmaya gelir diyorlardı :) Gördük yatmayı, bizim kanatlar bu sezon daha gol katkısı veremedi Salah bize hattrick yaptı.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.