Benzer konular
- Çözüldü
Çalışmadı.Komut Istemi'ni yönetici olarak aç ve şu komutu yaz. SFC /scannow
Ondan sonra. Güvenli Mod'da devam Edin'e tıkla. Umarım olur.
MSI Afterburner kullanıyor musunuz? Daha önce başlıyorsa MFS2020 başlatılmasına izin vermiyordur.Microsoft Store'dan satın aldığım MSFS 2020 açılmıyor. Güvenli moda geçilsin mi sorusunu soruyor ve yükleme ekranında kapanıyor.
Eki Görüntüle 130772
Eki Görüntüle 130773
MSI Afterburner kullanıyor musunuz? Daha önce başlıyorsa MFS2020 başlatılmasına izin vermiyordur.
Afterburner'ı sildim ama hala açılmıyor.MSI Afterburner kullanıyor musunuz? Daha önce başlıyorsa MFS2020 başlatılmasına izin vermiyordur.
Uygulamayı kapatmanız yeterliydi, sorun değil. Güvenli modda devam edebiliyor musunuz? Xbox oturumunuz sonlanmış olmalı, giriş yaptıktan sonra kapatıp tekrar dener misiniz?
Uygulamayı kapatmanız yeterliydi, sorun değil. Güvenli modda devam edebiliyor musunuz? Xbox oturumunuz sonlanmış olmalı, giriş yaptıktan sonra kapatıp tekrar dener misiniz?
msfs2024 ü yüklediğimden beri aynı sorun 2020 de bendede oluyor. Ben add on ların msfs 2024 e kurulduğu için hata verdiğini düşüüyorum ama birçok kez hata aldıktan sonra msfs2020 den vazgeçtim.Güvenli modu seçtiğimde de oyun kapanıyor. Xbox oturumunuz sonlanmış olmalı derken Xbox uygulamasını söylüyorsanız oturum hala açık.