Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Neareine

Yetkin
Yer
İstanbul
Merhaba.
Daha önce hiç böyle bir problem ile karşılaşmamıştım. İlk yükleme sırasında hata vermeden oyun kapanıyor.
Olay görüntüleyicisin de "uygulama kilitlenmesi" yazıyor. Neden böyle bir hata alıyorum sizce?

Ekran görüntüsü 2025-07-17 083659.webp

Çözüm
  • NVIDIA sürücülerini Windows Güvenli Mod’da DDU (Display Driver Uninstaller) ile kaldır.
  • NVIDIA web sitesinden 566.36 sürümünü indirip yükle.

Microsoft Flight Simulator (2020) 190_E658703.dll dosyasının neden olduğu CTD (oyundan masaüstüne atma) sorunu bu şekilde çözülebiliyor.
  • NVIDIA sürücülerini Windows Güvenli Mod’da DDU (Display Driver Uninstaller) ile kaldır.

Microsoft Flight Simulator (2020) 190_E658703.dll dosyasının neden olduğu CTD (oyundan masaüstüne atma) sorunu bu şekilde çözülebiliyor.

Çözüm
  • NVIDIA sürücülerini Windows güvenli Mod'da DDU (display driver uninstaller) ile kaldır.

Microsoft Flight Simulator (2020) 190_E658703.dll dosyasının neden olduğu ctd (oyundan masaüstüne atma) sorunu bu şekilde çözülebiliyor.

Recep bey merhaba. Çok teşekkür ederim. Sürücüyü silip belirttiğiniz sürümü yükledim. İşe yaradı. Ancak sırf MSFS oynamak içinde eski bir sürücüde kalmak istemiyorum. Tekrar son sürüme güncelledim ve yine giremiyorum.

Umarım en kısa sürede düzeltirler. Gerçi o kadar sürüm geçmiş aradan bilemiyorum...