KS KS Physic Üstün Katılım 6 Ocak 2024 Mesajlar 2.838 Makaleler 26 Çözümler 29 Beğeniler 4.162 Yer Bartın, Türkiye 13 Mayıs 2024 #11 hmz4hsg dedi: Eki Görüntüle 46199 https://github.com/JadenJSJ/android_kernel_samsung_exynos9610_mint/releases/download/xbeta-13_a50dx/MintBeta-13.A12.OneUI4-Permissive-Magisk_A50.CI.zip Genişletmek için tıkla... Magisk'i kaldırayım mı bunu flashlamadan önce? m3rt dedi: Her şeyi denedimden kasıt? Daha spesifik bir şey söyleyebilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Shamiko ve Zygisk tarzı şeyleri denedim.
hmz4hsg dedi: Eki Görüntüle 46199 https://github.com/JadenJSJ/android_kernel_samsung_exynos9610_mint/releases/download/xbeta-13_a50dx/MintBeta-13.A12.OneUI4-Permissive-Magisk_A50.CI.zip Genişletmek için tıkla... Magisk'i kaldırayım mı bunu flashlamadan önce? m3rt dedi: Her şeyi denedimden kasıt? Daha spesifik bir şey söyleyebilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Shamiko ve Zygisk tarzı şeyleri denedim.
hmz4hsg Yetkin Katılım 22 Aralık 2023 Mesajlar 470 Çözümler 6 Beğeniler 351 13 Mayıs 2024 #12 Physic dedi: Magisk'i kaldırayım mı bunu flashlamadan önce? Genişletmek için tıkla... Kurulu modülleri kaldırman yeterli. Physic dedi: Shamiko ve Zygisk tarzı şeyleri denedim. Genişletmek için tıkla... Shamiko demişken Delta da sakın Shamiko kullanma, işleri daha beter hale getiriyor. Bu arada bu Delta kernelin performansı benim attığım KSU199 kernele göre daha düşük. Daha iyi performans, akıcılık için KSU199 öneririm.
Physic dedi: Magisk'i kaldırayım mı bunu flashlamadan önce? Genişletmek için tıkla... Kurulu modülleri kaldırman yeterli. Physic dedi: Shamiko ve Zygisk tarzı şeyleri denedim. Genişletmek için tıkla... Shamiko demişken Delta da sakın Shamiko kullanma, işleri daha beter hale getiriyor. Bu arada bu Delta kernelin performansı benim attığım KSU199 kernele göre daha düşük. Daha iyi performans, akıcılık için KSU199 öneririm.
KS KS Physic Üstün Katılım 6 Ocak 2024 Mesajlar 2.838 Makaleler 26 Çözümler 29 Beğeniler 4.162 Yer Bartın, Türkiye 13 Mayıs 2024 #13 hmz4hsg dedi: Kurulu modülleri kaldırman yeterli. Shamiko demişken Delta da sakın Shamiko kullanma, işleri daha beter hale getiriyor. Genişletmek için tıkla... Yaptım. Deniyorum. Magisk'in yanında bir uygulama daha var. Onu kullanacağım galiba. @hmz4hsg Oldu! Teşekkür ederim. @hmz4hsg Son düzenleme: 13 Mayıs 2024
hmz4hsg dedi: Kurulu modülleri kaldırman yeterli. Shamiko demişken Delta da sakın Shamiko kullanma, işleri daha beter hale getiriyor. Genişletmek için tıkla... Yaptım. Deniyorum. Magisk'in yanında bir uygulama daha var. Onu kullanacağım galiba. @hmz4hsg Oldu! Teşekkür ederim. @hmz4hsg
hmz4hsg Yetkin Katılım 22 Aralık 2023 Mesajlar 470 Çözümler 6 Beğeniler 351 13 Mayıs 2024 #14 Physic dedi: Magisk'in yanında bir uygulama daha var. Onu kullanacağım galiba. Genişletmek için tıkla... Ekran görüntüsü veya isim verebilir misin? Physic dedi: Oldu! Teşekkür ederim. Genişletmek için tıkla... Rica ederim.
Physic dedi: Magisk'in yanında bir uygulama daha var. Onu kullanacağım galiba. Genişletmek için tıkla... Ekran görüntüsü veya isim verebilir misin? Physic dedi: Oldu! Teşekkür ederim. Genişletmek için tıkla... Rica ederim.
KS KS Physic Üstün Katılım 6 Ocak 2024 Mesajlar 2.838 Makaleler 26 Çözümler 29 Beğeniler 4.162 Yer Bartın, Türkiye 13 Mayıs 2024 #15 hmz4hsg dedi: Ekran görüntüsü veya isim verebilir misin? Rica ederim. Genişletmek için tıkla... Hocam KernelSU kurdum. Direkt halloldu. Tekrar teşekkürler.
hmz4hsg dedi: Ekran görüntüsü veya isim verebilir misin? Rica ederim. Genişletmek için tıkla... Hocam KernelSU kurdum. Direkt halloldu. Tekrar teşekkürler.