Bütçe
10.000-12.000 TL

Narkoz34

Üyecik
  • MSI 27" MAG 274QF X24, Gaming Monitör, WQHD, 16:9, Flat, Rapid IPS, 240Hz, 0.5ms (minimum), FreeSync Premium
  • AOC 27" Q27G4ZR 0.3ms 260Hz HDMI, DisplayPort Fast IPS 2K Gaming Monitör.

Selam, Bu iki monitör arasında kaldım. Bunları kullanan ya da inceleyen oldu ise hangisini tavsiye eder? Hikaye temalı oyunlar oynuyorum. Canlı renkler seviyorum.

Ben de AOC firmasına daha yakınım, Elektronik aletler olduğu için, son zamanlarda okuduğum yorumlarda glow-ölü piksel biraz korkutmuyor değil, Aoc ürününün Satıcı google yorumlarından ötürü 'kullandığım kartta peşin fiyatına 6 taksitle alabileceğim başka bir site bulunmadığı için' çok çekiniyorum. 2013'ten beridir Aoc 24 inç monitör kullanıyorum va panel 60 hz. Hala çalışıyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Her üründe olumsuzlukla karşılaşabilirsin, şans işi. Değiştirirsin ürünü garantiyle. Peşin fiyatına 6 taksit yapıyorsa iyi, satıcı puanı kötüyse başka yerden almaya çalış.

Peki, değerli yorumunuz için teşekkür ederim. Bu fiyat bandına başka tavsiyeleriniz varsa hocam onları da değerlendirebilirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Yok, piyasaya uzağım. Artık bize de ihtiyacın yok. Ne için kullanacağını ve bütçeni yapay zekaya yaz, o önüne çıkartıyor zaten. Hikayeli oyunlarda hertz değerine çok dikkat etmem, 2K ve IPS olması gerekir bence de. Kendi sistem bileşenlerini de yaz, sıkıntı çekmeyeceğin bir şey bulursun. Hayırlı olsun şimdiden.

Hikayeli oyunlar oynuyorsanız biraz daha çıkıp 27G64, M27T6S bakabilirsiniz. Çıkmıyorsa da AOC Q27G42XNE alabilirsiniz.

Hikayeli oyunlar oynuyorsanız biraz daha çıkıp 27G64, M27T6S bakabilirsiniz. Çıkmıyorsa da AOC Q27G42XNE alabilirsiniz.
Maalesef, maksimum fiyata çıkabildiğim üst noktalar bunlardı, ben zaten eleye eleye bu son ikiye indirmiştim, Aoc sipariş ettim, Bakalım bekliyorum, ölü piksel testlerini gerçekleştiridikten sonra, monitör hakkındaki yorumlarımı yaparım. Glow, illaki olacaktır IPS'in panel sebebinden dolayı, ama ne kadar olacağıda önemli tabiiki, cevaplarınız için, teşekkür ederim.