• Apple WWDC 2026 etkinliğini Techolay canlı yayınında takip ediyoruz.
    iOS 27, macOS 27, iPadOS 27 ve diğer Apple duyurularını yayın boyunca birlikte değerlendiriyoruz.

MSI 27" Optix MAG274QRF Gaming WQHD Rapid IPS 165 Hz monitör 6.000 TL'ye alınır mı?

Aora

Üyecik
Arkadaşlar 3. yılına girecek, garantisi geçen sene ağustosta bitmiş, temiz sorunsuz diyor. İkinci el olarak alınır mı sizce 6K fiyata?

1440P monitör mü bu? Benim aldığım zamandan düşünüyorum MSI 256F modelinin 1440p 180hz versiyonu geçen sene 5800₺ kusurdu. Sıfır ürün yani. Bence verilmez hocam ,aşırı pahalı oluyor.

Aslında MAG274QRF gayet iyi monitör ve fiyatı da gayet iyi ama KTC H27T22C'nin fiyatı absürt derecede ucuz ve üstelik bu ürün sıfır olarak o fiyattan satılıyor.
Hocam ikinci el ve garantisi geçen sene Ağustos'ta bitmiş emin olamadım. KTC ile arada 1.2K fark da var sizce hangisi mantıklı?

Bir de KTC'nin yükseklik ayarının olmaması canımı sıktı açıkçası.

Arada kaldığın durumu söylersen, açıklığa kavuşturmana yardımcı olabilirim.
KTC sıfır ama arada 1.2K fiyat farkı var ve yükseklik ayarı yapılmıyor. MSI 3 yıllık ama her türlü dönme harekti yapabiliyor ve 6K. Hangisi mantıklı bilemedim. MSI bir zaman sonra sorun çıkarsa elimde kalır diye korkuyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…