Detaylar
Kim cevapladı?Boşlukta Düşünen Adam
Yetkin
Alınmaz. 3 yıl çok uzun bir süre. Garantisi zaten bitmiş. Biraz daha verip en fazla 2 yaşında bir model alın.
KTC H27T22C hocam bu ürünü önermişlerdi peki bu nasıldır?Alınmaz. 3 yıl çok uzun bir süre. Garantisi zaten bitmiş. Biraz daha verip en fazla 2 yaşında bir model alın.
- Makaleler
- 50
Aslında MAG274QRF gayet iyi monitör ve fiyatı da gayet iyi ama KTC H27T22C'nin fiyatı absürt derecede ucuz ve üstelik bu ürün sıfır olarak o fiyattan satılıyor.
Hocam ikinci el ve garantisi geçen sene Ağustos'ta bitmiş emin olamadım. KTC ile arada 1.2K fark da var sizce hangisi mantıklı?Aslında MAG274QRF gayet iyi monitör ve fiyatı da gayet iyi ama KTC H27T22C'nin fiyatı absürt derecede ucuz ve üstelik bu ürün sıfır olarak o fiyattan satılıyor.
Bir de KTC'nin yükseklik ayarının olmaması canımı sıktı açıkçası.
- Makaleler
- 50
Çok arada kaldım hocam ya.@Aora, senin bileceğin iş. Yükseklik ayarına önem veriyorsan yapacak bir şey yok. MAG274QRF alıp geç o halde.
6.000 TL'ye bedava o monitör.
Son düzenleyen: Moderatör:
- Makaleler
- 50
Arada kaldığın durumu söylersen, açıklığa kavuşturmana yardımcı olabilirim.
KTC sıfır ama arada 1.2K fiyat farkı var ve yükseklik ayarı yapılmıyor. MSI 3 yıllık ama her türlü dönme harekti yapabiliyor ve 6K. Hangisi mantıklı bilemedim. MSI bir zaman sonra sorun çıkarsa elimde kalır diye korkuyorum.Arada kaldığın durumu söylersen, açıklığa kavuşturmana yardımcı olabilirim.
Yeni konular
-
-
-
-
-
Elektronik Roborock robot süpürgelerde 1.000 TL indirim!
- Fırsat Ekibi
-