Rehber MSI A550BNL ve A650BNL alınır mı?

Evet, MSI bir kez daha güç kaynağı yumurtladı ve uzaktan ne kadar da iyi görünüyor. A650BN'ye kardeş gelmiş demeyi gerçekten çok isterdim ama bu bait'i yemeyelim. Orada BN yazdığına bakmayın. İlk olarak detaylı bilgi sıfır ama uzaktan göründüğü kadarı ile konuşacağım mecbur.

Şu an hem A600DN'ye, hem de A650BNL'ye bakıyorsunuz. Şaka değil ciddiyim. İnanmıyorsanız buyurun:

Korumaların sayısına kadar aynı.

Mekanın asıl sahibi A650BN ise bu. Replikasını yapmışlar resmen. Komik ne diyeyim...

Belirttiklerine göre A650BNL içerisinde artık DC-DC kartı var, double tube forward değil. Onun dışında A600DN'nin sayfasındaki her şey birebir A650BNL ile aynı. A600DN'nin içine DC-DC kartını fırlatıp piyasaya sürmüşler resmen. İnsan biraz utanır, ben utanıyorum sizin yerinize artık. Bu kadar da salak yerine koyulmaz insanlar. İsimlendirme ile kendilerince fake atıp A650BN zannettirip aldıracaklar güya. Önermiyorum, özetle MSI A650BNL'yi elimizdeki tüm bilgilere göre değerlendirecek olursak:

Senin önerinle A550BNL aldım. Süper bir şey. Çok sessiz çalışıyor. En güzeli de bu.

DeepCool da giriş seviyede, ha babam yeni seri çıkarıp duruyor. Hadi onların en azından az buz incelemesi var da, hâlâ A750BN PCIe 5.0 için "f14lab" incelemesi olsa da baksak diye bekliyoruz.

DeepCool da giriş seviyede, ha babam yeni seri çıkarıp duruyor. Hadi onların en azından az buz incelemesi var da, hâlâ A750BN PCIe 5.0 için "f14lab" incelemesi olsa da baksak diye bekliyoruz.

Cidden. f14 inceleyecekti güya ama ses seda yok. Bence gerek de yok zaten aynı şeyin az buçuk değiştirilmiş hali için o kadar efor sarf etmesinler. Gidip AIGO falan inceliyorlar ne güzel...

DeepCool zaten Aris'in soyadı oldu artık.

Neden önermiyorsunuz ikisi de neredeyse aynıysa?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…