omerdesouza
Uzman
Yani hocam Türkiyede Full Range dışı modeli yok diye biliyorum. O da gayet iyi bir model.Ben bilmediğimden iptal etmiştim ve A650BN almıştım.Gerçi ben başlıkta bahsettiğim PSU'yu almış bulundum da, eğer bunu önermezseniz önereceğiniz daha iyi olan bir PSU için bunu iptal edebilirim ya da direkt teslim almadan geri iade edebilirim.
Eki Görüntüle 219356
@Oreki PSU'lar hakkında bilgi sahibi biri gibisin yardımcı olabilirsen çok makbule geçer.
Bir miktar pahalı ama sorun olmaz. Full range dışında Türkiye'de model görmedim ben açıkçası. Aynı fiyata bu model de alınabilirdi:Gerçi ben başlıkta bahsettiğim PSU'yu almış bulundum da, eğer bunu önermezseniz önereceğiniz daha iyi olan bir PSU için bunu iptal edebilirim ya da direkt teslim almadan geri iade edebilirim.
Eki Görüntüle 219356
@Oreki PSU'lar hakkında bilgi sahibi biri gibisin yardımcı olabilirsen çok makbule geçer.
Zaten bir çok kişinin BN modelini daha çok övdüğüne şahit oldum ondan dolayı kafamda bir soru işareti oluştu. Teknik detaylara ve olması gereken şeylere hiç hakim değilim PSU konularında. Ondan dolayı mecburen konu oluşturdum. Full range dediğiniz ne oluyor mesela? Ve 650BN ile bunun arasındaki hatrı sayılır farklar neler?Yani hocam Türkiyede Full Range dışı modeli yok diye biliyorum. O da gayet iyi bir model.Ben bilmediğimden iptal etmiştim ve A650BN almıştım.
Zaten bir çok kişinin BN modelini daha çok övdüğüne şahit oldum ondan dolayı kafamda bir soru işareti oluştu. Teknik detaylara ve olması gereken şeylere hiç hakim değilim PSU konularında. Ondan dolayı mecburen konu oluşturdum. Full range dediğiniz ne oluyor mesela? Ve 650BN ile bunun arasındaki hatrı sayılır farklar neler?
Bende 10 senelik, ilk kasamda kullandığım Corsair VS550 modeli var. Bilgisayara bağlı olarak kullandığım bazı aydınlatmalarda bazen voltaj dengesizliği olur gibi pırpırlanma-milisaniyelik kapanıp kapanıp açılma durumu oluyor. Bu da özellikle ben oyun oynarken ve oyunda microstutter yediğim anlarda gerçekleşiyor. Gemini ile yaptığım sohbette o bu durumun tamamiyle kullandığım PSU'dan kaynaklandığını falan söyledi açıkçası inandırıcı geldi çünkü az olan elektrik bilgim ile voltaj dengesizliğini algılayabiliyorum. Siz bu konu için ne dersiniz. Önerdiğiniz PSU hiçbir yoruma falan sahip değil ama gizli cevherlerden mi?Bir miktar pahalı ama sorun olmaz. Full range dışında Türkiye'de model görmedim ben açıkçası. Aynı fiyata bu model de alınabilirdi:
Kablo ve iç bileşen bakımından daha iyi.
Yani bence maceraya gerek yok. A650BN al geç ben öyle yaptım.Bende 10 senelik, ilk kasamda kullandığım Corsair VS550 modeli var. Bilgisayara bağlı olarak kullandığım bazı aydınlatmalarda bazen voltaj dengesizliği olur gibi pırpırlanma-milisaniyelik kapanıp kapanıp açılma durumu oluyor. Bu da özellikle ben oyun oynarken ve oyunda microstutter yediğim anlarda gerçekleşiyor. Gemini ile yaptığım sohbette o bu durumun tamamiyle kullandığım PSU'dan kaynaklandığını falan söyledi açıkçası inandırıcı geldi çünkü az olan elektrik bilgim ile voltaj dengesizliğini algılayabiliyorum. Siz bu konu için ne dersiniz. Önerdiğiniz PSU hiçbir yoruma falan sahip değil ama gizli cevherlerden mi?
Green'i aslen High Power üretiyor. Kablo bakımından zengin bir model. Yalnızca regulasyon performansında biraz daha düşük.Bende 10 senelik, ilk kasamda kullandığım Corsair VS550 modeli var. Bilgisayara bağlı olarak kullandığım bazı aydınlatmalarda bazen voltaj dengesizliği olur gibi pırpırlanma-milisaniyelik kapanıp kapanıp açılma durumu oluyor. Bu da özellikle ben oyun oynarken ve oyunda microstutter yediğim anlarda gerçekleşiyor. Gemini ile yaptığım sohbette o bu durumun tamamiyle kullandığım PSU'dan kaynaklandığını falan söyledi açıkçası inandırıcı geldi çünkü az olan elektrik bilgim ile voltaj dengesizliğini algılayabiliyorum. Siz bu konu için ne dersiniz. Önerdiğiniz PSU hiçbir yoruma falan sahip değil ama gizli cevherlerden mi?
Peki anlattığım şey için ne dersin? Teşhis doğru mu PSU değişikliği gerekir mi? Microstutter'ların önüne geçip PC'ye takılı lambalardaki pırpırlanmayı engelleyebilir miyim yeni PSU ile?Green'i aslen High Power üretiyor. Kablo bakımından zengin bir model. Yalnızca regulasyon performansında biraz daha düşük.
Peki anlattığım şey için ne dersin? Teşhis doğru mu PSU değişikliği gerekir mi? Microstutter'ların önüne geçip PC'ye takılı lambalardaki pırpırlanmayı engelleyebilir miyim yeni PSU ile?
@OverallTaken