Çözüldü MSI Afterburner desteği kesildi mi?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Merhaba, bu program artık güncellenmeyecek tarzı bir haber görmüştüm, en son 2023 yılında tam sürüm olarak güncelleme almış. Alternatiflere mi yönelmek lazım?

Son düzenleyen: Moderatör:
4.6.6 Beta versiyonu var sanırım. Nihai sürümü 2025'te çıkacak sanırım. Bug düzeltmeleri, güvenlik güncellemesi de mi gelmiyor?

4.6.6 beta 3 güncellemesi Mart 2024’de çıkmış, kısacası hâlâ güncelleme alan bir uygulama diyebiliriz. Ancak, güncellemeyle pek işiniz yok zaten, program yerine oturdu artık, gelen güncellemeler daha çok optimizasyon veya yeni ekran kartlarına yönelik güncellemeler.

Buyuk guncelleme almiyor. Alexey Nicolaychuk, “Unwinder” olarak bilinen gelistiricinin yorumunu aktarayim:
7900XT Power usage not visible?

Yuksek ihtimalle kendi capinda az da olsa onemli destek guncellemelerini beta surumune ekliyordur. Neden alternatiflere yonelmek istediniz onu anlamadim, hala daha cok guzel calisan bir program kendisi. Size simdilik bir sorun yasatmayacaktir, final surumu gayet stabil bir sekilde calismakta.

Kullanabilirsiniz, stabil çalışmakta güncelleme de alıyor ama Desteği kesilen uygulama neden kullanılmasın onu anlamadım. Afterburner desteği devam ediyor.

Kullanmaya başladım ama CS 2'de çalıştıramadım. Üçüncü parti ile ilgili bir komut girdim Steam için ama gene olmadı.

Yeni ekran kartı çıkmadıkça pek güncellenmiyor artık sanırsam. Program yeterince stabil ve fonksiyonel. Yakında güncelleme gelir ama bence. Intel yeni kartlarını çıkardı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…