Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Detaylar
Kim cevapladı?- Katılım
- 15 Aralık 2023
- Makaleler
- 50
Ayarlar > İzleme > Açmak istediğin ayarlara tıkla > Aşağıda bulunan "OSD'de göster" tikini işaretle > Uygula
taylank
Becerikli
Sildim rtts ve afterburner'i. Dediklerinizi yaptım olmadı.Ayarlar > İzleme > Açmak istediğin ayarlara tıkla > Aşağıda bulunan "OSD'de göster" tikini işaretle > Uygula
taylank
Becerikli
Şu an FC25 ve GTA V ENHANCED yüklü. İkisinde de gözükmüyor.Hangi sürümleri kurdun ve hangi oyunda göremiyorsun?
Hangi sürümleri kurdun ve hangi oyunda göremiyorsun?
Beta kurun. https://www.msi.com/Landing/afterburner/graphics-cards
www.guru3d.com
Guru3D RTSS Rivatuner Statistics Server Download 7.3.6 Final
Here you can download RTSS Rivatuner Statistics Server. This is the official homepage for Rivatuner. Initially designed as a small helper application for RivaTuner graphics card utility, RivaTuner Statistics Server became de-facto framerate monitoring, On-Screen Display and high-performance...
taylank
Becerikli
Kuruyorum.
Böyle kaldı.
Beta kurun. https://www.msi.com/Landing/afterburner/graphics-cards
![]()
Guru3D RTSS Rivatuner Statistics Server Download 7.3.6 Final
Here you can download RTSS Rivatuner Statistics Server. This is the official homepage for Rivatuner. Initially designed as a small helper application for RivaTuner graphics card utility, RivaTuner Statistics Server became de-facto framerate monitoring, On-Screen Display and high-performance...www.guru3d.com
Böyle kaldı.
Yüklendi yine gözükmüyor
Son düzenleme:
taylank
Becerikli
Evet. MSI den indirdigim dosyada o da var zaten.
MasterKing25
Yetkin
FC25 yok bende ama GTA V Enhanced sürümü olduğundan onda test ettim MSI Afterburner ile sorunsuz çalıştı. Afterburner sürümü olarak beta sürümünü kullanıyorum onuda belirtmiş olayım:
Yeni konular
-
-
-
-
-
Sisteme GTX 1660 Super takınca ekran donma ve BIOS'a atma sorunu
- Murathan_2311
-
-