Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

talongod

Yetkin
Makaleler
5
Selam arkadaşlar, kendime daha farklı görünmesi adına alışılmışın dışında MSI Afterburner görünümü sağladım, görselde gördüğünüz gibi. Ancak GPU2 VRAM kullanımının altındaki turuncu yazıdan bir türlü kurtulamıyorum. Bildiğiniz bir çözüm var mı?

1758728154222.webp

Çözüm
Hocam daha demin VRAM'in altındaydı, şu anda FPS sayacının altındaydı. FPS sayacını "Framerate" olarak ayarladım, programın "FPS" kısmını da tamamen kapattım. Sorunum çözüldü, ilginiz için teşekkür ederim.

1758730053192.webp
MSI Afterburner’da Overlay içerisindeki "GPU VRAM yüzdesi" gibi bir şey olabilir.

Edit: Şimdi indirdim, kurdum ve kontrol ettim. Değeri 0-100 aralığında olabilecek şekilde belirlenmiş seçenekler (GPU özelinde) sadece bunlardan ibaret. "İzleme" başlığı altındaki kısımdan bunlardan hangisi açık diye kontrol edebilirsiniz

1758729051710.webp

Son düzenleme:
Hocam daha demin VRAM'in altındaydı, şu anda FPS sayacının altındaydı. FPS sayacını "Framerate" olarak ayarladım, programın "FPS" kısmını da tamamen kapattım. Sorunum çözüldü, ilginiz için teşekkür ederim.

1758730053192.webp

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm