Kinomiya Takao
Uzman
- Cihaz
- MSI pro B660m-g Ddr4, i5 12400F
- MSI Center
- MSI Live Update 6
- MSI driver Utility Installer
Windows 10/11 işletim sistemini bilgisayarınıza kurduktan ve ilk kez İnternet'e bağlandıktan sonra Windows Update'e girin ve "Güncellemeleri denetle"ye tıklayın. Kontrol tamamlandıktan sonra MSI Driver Utility Installer otomatik olarak açılacaktır.
Not: MSI Driver Utility Installer yalnızca bir kez açılır. İşlem sırasında iptal eder veya kapatırsanız, lütfen bu yöntemi atlayın ve MSI resmi web sitesinden veya MSI Center Live Update'ten sürücülerin nasıl indirileceği ve yükleneceği ile ilgili adımlara bakın.
Çok sağolun hocam teşekkür ederim.
Ben MSI Driver Utility Installer indiremiyorum bir türlü nasıl indireceğim?
Bende bulamadım indirme yeriniBen MSI Driver Utility Installer indiremiyorum bir türlü nasıl indireceğim?
Windows 10/11 işletim sistemini bilgisayarınıza kurduktan ve ilk kez İnternet'e bağlandıktan sonra Windows Update'e girin ve "Güncellemeleri denetle"ye tıklayın. Kontrol tamamlandıktan sonra MSI Driver Utility Installer otomatik olarak açılacaktır.
Not: MSI Driver Utility Installer yalnızca bir kez açılır. İşlem sırasında iptal eder veya kapatırsanız, lütfen bu yöntemi atlayın ve MSI resmi web sitesinden veya MSI Center Live Update'ten sürücülerin nasıl indirileceği ve yükleneceği ile ilgili adımlara bakın.
Çok sağolun hocam.
Uygulama anladığım kadarıyla indirilemiyor. Sadece bir kez açılıyor fakat açılmadıysa/kapattıysanız MSI Center içerisindeki "Live Update" kısmı da işinizi görecektir.
Eki Görüntüle 60754
MSI Center'ı indirmek için bu rehbere bakabilirsiniz:
Ayrıca sizin anakartınız için olan indirme linki:
Eğer yükleyemediğiniz bir sürücü olursa donanım kimliği ile yeni bir konu açarsınız, size sürücünün linkini atarız.